Rom Manager (premium) V5.5.2.8 Türkçe - Maxipda

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rom Manager (premium) V5.5.2.8 Türkçe - Maxipda
ROM Manager (Premium) v5.5.2.8 Türkçe - MaxiPDA

Uygulama ile Rom ve Recovery yükleyebilirsiniz.
Romlarınızı yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.
Root yetkisi gerekir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Sertifika hatası almamak için cihazınızda kurulu olan sürümü kaldırın.

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

Bir beğen butonuna tıklamak çok zor olmasa gerek tabiki gerçekten beğendiyseniz...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ejder-, yesilyol22, ByBaterist ve 11 diğerleri

marist

marist

Üye
Teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullan

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Emeğiniz için teşekkürler...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

seyits

Üye
ellerine sağlık levent dostum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kartal.24

Üye
Öncelikle paylaşımın için tşk kardeş aklıma takılan birkaç soru varda cevaplarsan sevinirim

1–Benim telefonum rootlu ama sadece rootlu başka birşey yüklemedim bu şimdi rom indiriyor ya belli bir dosyamı indiriyor yoksa android 4.1–4.2–4.3 gibi googlenin çıkarmış olduğu güncellemeler gibi android mi sürümü mü indiriyor

2– Bunun hacklenmiş premium versiyonu yokmu onu türkçe olarak kullansak.Yada premium hesap için üçret istiyor ya o üçret bir defamı ödüyoruz yoksa aylık yıllık yada kredi sistemi gibi birşey mi

3–Kullanırken ne şekilde kullanmalıyız yani en güzel önerilen sağlam yol hangisi

Bu üç soruma teker teker ayrıntılı cevap verebilirseniz sevinirim şimdiden sağolun tşk.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama premium ama dediğin gibi hesabı için premiumun onaylanaması gerekiyor e o zaman foyamız ortaya çıkıyor ama programı kendi içinde kullanırsan premium özelliklerinin tümünü kullanırsın hayır googlenin çıkarmış olduğu romları yüklemez senin romunu yedekelyip buluta yükler ee bunun için hesap gerekli onun için vaz geçtik o zaman romunun yedeğini hafıza kartına alabilirsin artı recovery güncellemesi yaparsın onun için para gerekli onuda es geç ee o zaman kendin elle recovery indirip bu program ile yüklettirebilirsin yani kısaca program permium ama kendi içinde internet üzerinden birşey yapamazsın kıscası titanium backup tarzında bir uygulama

kartal.24

Üye
Bu arada premium özellikleri kullanılamıyor hepsi sönük bilgin olsun normal versiyon olarak kulanılabiliyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam

Üst Alt