theekizo
Üye
Bu senin biraz zamanini alir ama yaparsan sarj suren guzellesir.
Oncelikle performansa girip. Noop ve ondemandi sec. Mh degerlerini sana en uygun sekilde dusur. Mesela benim suan kullandigim lolipop romunda mhz en yuksek 806 en dusuk 245. Sonra gelistirici seceneklerinden animasyonlari kapat. Gereksiz uygulamalari link2sd ile sil ve greenify ile uyut. Kullanmadiginda mobil veriyi kapat. Parlakligi ayarla falan filan [emoji6] [emoji2]
Cm10.1 in en iyisi tabiki beta4. beta4 uzerine portlanmis romlardan en beğendiğim sambean VY gorsellik acisindan mutuş gereksiz uygulamalarida silersen harika oluyor cm10.1 e kernel kurmana gerek yok zaten kendi kerneli gayet guzel performans ayarlari (sarj icin) hocamizin yaptigi en iyisi. Buda benim görüşüm tab2 hocamiz daha iyi bilir
Ben o romu uzun bi süre kullanmıştım ama ayarlar performans odakliydi hic bi oyunu kasmadan oynayabiliyodum sarjı gayet iyi deepsleep de sarj ekran kapaluyken 2-3saatte %1 gidiyodu eger internet kullaniyosan sarj konusunda seni tatmin edecektir çünkü 3 saat sürekli whatsapp da dayanabildi bu romsen arada sirada girerim internete diyosan 1 gunu baya rahat çıkarırsın ayrıca romda tüm samsung uygulamaları mevcut bunlardan gereksizleri sil cunku ram yetmiyo yoksa
mesela cm12 mokee romu yükle.performansta ondemand,güç yönetimi noop olarak ayarla.16bit geçirgenlik,varlikların temizlenmesi falan işaretle.geliştiricide 1xleri kapalı yap.3g fazla kullanmiyorsan tercihi 2g yap.buna benzer ayarlarla şarj çok az gidiyor....Oyun icin bende aynisini oneririm. Ancak sizin cm12 icin yaptiginiz ayarlardan biraz bahseder misiniz pek anlayamadik?
camera uygulamasi olarak google playde Geek camera diye bi uygulama var hem boyutu küçük hemde hızlı çekim yapıyor romdada bu uygulama gelicek
Kernel ne odaklı kullanılacak. Oyun, şarj, performans.Arkadaşlar cm12.1 (5.1.1) icin kernel varsal link atarmisiniz k^kernel olursa süper olur ben baya aradim ama bulamadam cm12.1 icin acil
Cyanfox beta 2(bence en iyisi) yada xperia romu var ama onun tam adini hatirlamiyorum.beyler stabil cm 11 rom önerebilecek var mı daha çok sosyal medya kullanımı için
Cyanfox beta 2(bence en iyisi) yada xperia romu var ama onun tam adini hatirlamiyorum.
Evet bu romdu hocam.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsöylediğiniz rom bu mu hocam ??
Evet bu romdu hocam.
Eger sosyal medya icin ise gerek yok. Zaten cm11 icin kernel pek bilmiyorum. Ama seeder uygulamasi var stabillestirme icin. Agressiveyi secip kullanin. Donmalari buyuk olcude azaltiyor.teşekkürler hocam önerdiğiniz stabilleştirici program kernel var mı ??
%30 hazırhocam rom çalışmanız ne alemde ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?