serdar11tr
Üye
Kullandiginiz romun xda linkini atabilirmisiniz bende bi bakayim
arkadaşlar şöle söyleyeyim lolipop istediğim performansı veremiyor 4.4.4 ve 4.2.2 %40da performans olarak %3 lag var cozumlenecektir
arkadaşlar şöle söyleyeyim lolipop istediğim performansı veremiyor 4.4.4 ve 4.2.2 %40da performans olarak %3 lag var cozumlenecektir
Ya gapps linkini bulamadim rica etsem gapps linkini de atarmisin bide hangi kerneli kullaniyosun bu romda bende denicemHocam dediginiz sorunu cm 11 in diger surumlerinde ben de yasadim fakat final surumunde bole bisi yok gayet saglikli ve stabil sekilde kullaniyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bu rom fakat yuklerken cwm 6.0.5.1 ile kurunuz
.
Ya gapps linkini bulamadim rica etsem gapps linkini de atarmisin bide hangi kerneli kullaniyosun bu romda bende denicem
.
Ya gapps linkini bulamadim rica etsem gapps linkini de atarmisin bide hangi kerneli kullaniyosun bu romda bende denicem
Teşekkürler kullanmaya baslayinca dusuncelerimi yazarim baya guncelleme gelmis cm11 e ben coktan arco birakti zannediyodum sevindim cidden
Cm11 i kullandim ve gozlemlerim sunlarki romda oyun performansi: 0 .sarj durumu biraz iyileşmiş gibi tarayicida birkac sekme acinca tarayici çöküyoyukledigime pisman oldum @theekizo bu romu kullanacağına Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu rpmu kullanmani şiddetle tavsiye ederim cm11 in baya bi ozellik eklenmis ve performansinin arttirilmis hali pil tasaruf moduda var bir suru ek ozellik var bence cm11 den daha guzel
Turkuaz hocamizin önderdiği ROM bence cm11 lerin en stabil romu. Şarj ve oyun suresini bilmiyorum. Ama stabilite harika.Hocam deneyimlerinizi bizimle paylastigini icin tesekkur ederim su an tatildeyim yarin dediginiz romu denicem sarj suresi nasil bir gunu cikariyor mu sadece interneti kullanarak ??
Hocam onerdiginiz romun oyun performansi nasil hangi oyunlari denediniz?? @turkuaz1221
Tamamen saydam.durum çubuğu, kilit ekranı bildirimleri. Pil süresi idare eder. Oyun performansida normalin biraz üstünde.Şimdi bu ROM anlatılmaz yaşanırçünkü romda yok yok. Eğer pil tasarrufu istiyorsan pil tasaruf modu var ve gerçekten işe yarıyor kernel i zaten cristhoper hocamız sağ olsun sadece bu roma özel harika bi kernel ı/o zamanlayıcıda işlemci yonetiminde türlü turlu şeyler var ordan ayarları kafana gore yapabiliyosun görsellik te lollipop romlara kafa tutabilir (tabiki bi tema indireceksen) ayrıca seeder kullanmadığımız halde gayet seri oyun olarak nova yı clash ı herkes order and caos u demedim kasma tabiki var az da olsa ama takılma 0 ayrıca multiwindow transparan özellikleri felanda var ben anlatmayayim sen indir gör
Ama romdaki gapps bozuk galiba ben yukliyemedim sende yukleyemessen ilk önce cm11 deki klavyenin apksini al sonra yukarda hocamızın verdiği linkteki gappsi indir yukleyince durmadan google klavye durduruldu hatası verecek tamam de hep sonra dosyalarından klavye apksini kur işlem tamam gappsta başka sorun yok tabi romun gappsini kuramazsan bunu dene oyun demişken demin clear vision hillclib racing ve bi uçak smilator oyunu demedim kasma 0 tabi oyun oynarken işlemciyi fulle ondemand ve sio yu kullan sio kesinlikle önemli çünkü telefonun ısınmasını engelliyor benden bu kadar gerisini sen dene
Ama romdaki gapps bozuk galiba ben yukliyemedim sende yukleyemessen ilk önce cm11 deki klavyenin apksini al sonra yukarda hocamızın verdiği linkteki gappsi indir yukleyince durmadan google klavye durduruldu hatası verecek tamam de hep sonra dosyalarından klavye apksini kur işlem tamam gappsta başka sorun yok tabi romun gappsini kuramazsan bunu dene oyun demişken demin clear vision hillclib racing ve bi uçak smilator oyunu demedim kasma 0 tabi oyun oynarken işlemciyi fulle ondemand ve sio yu kullan sio kesinlikle önemli çünkü telefonun ısınmasını engelliyor benden bu kadar gerisini sen dene
Resurection remix romunu kullanmak istersen ilk romu yükle sonra gappsi yükle yoksa telefon başlangıç ekranında takılı kalir ama benim tavsiye xda da blisspop moke 5.0.2 felan var onları kullanılan daha az kasar androidi 5.0.2 olcak ama 5.1.1 çok kasiyor yinede gorsellik aynı dediğim romlarda belki clash oynayabilirsinBenide aranıza alın yaklaşık 3 yıldır wonder kullanıyorum android 4 çıkmadıktan sonra custom roma sardım aklınıza gelebilecek bütün romların çoğunu denedim touchwi3v8 kullanıyodum sonra cm11 stocka geçtim lollipopta görsellik mükemmel ama acayip kasıyor ya şimdi işlemciyi ondemand falan yap demişsinizde ayarlar kısmında performance yok onu nerden açıcam xda'dan cm 12.1 kurdum dün clash oynuyodum açtığın anda çat takılı kalıyo... lollipop yapıpta stabil hale nasıl getirebiliriz bu telefonu ya oyun bi clash var bende ona pcdende girebiliyorum zatenbide apn ayarları demişsiniz onu nasıl ayarlıcaz bendede mobil veri açılmıyor daha doğrusu açılıyorda whapsapptan falan yazılanları ne gidiyo ne geliyo resurrection indiriyorum şuan onuda denicem sizide bayadır takip ediyorum aslında ama pek ortalıkta gözükmüyodum burdan başlamış oluyum
Edit : resurrection'u kurdum şuan telefon dil seçiminde takılı kalıyor
Günlük kullanım için 800 MHz yeter ama işlemci yönetimini intellidemand yap hem şarj az gider hem kasmaz internet watsap felanda kasmadi bende ama oyun oynarken işlemciyi fulle ve ondemand yada interactive de kullan I/o ise hep sio da olsun sio ısınmayı onluyomus onu öğrendim ek program ben bi tek seeder kullanıyorum başka bisi yükleme zaten ramda boş yer kaplar seeder en iyisiHocam tesekkur ederim tum deneyimler icin su an yoldayim gidince denicem kafama takilan bisi olursa yada yapamadigim bisi size ve @haydelunka hocama sorarim yardimci olursunuz sanirim
hocam bide performans ayarlarınız ı ve kullanığınz ve önerdiğiniz programları belirtirseniz acil tarafından ben de sizinn gibi kullanıcam da
Performance nasıl açılıyor sorusunun cevabi: ayarlardan telefon hakkindaya gir, ordan derleme sürümü numarasına üst üste 5 kez tıkla sonra geri gel ve ayarları en aşağı çek o zaman lerformance gelmis olur.Benide aranıza alın yaklaşık 3 yıldır wonder kullanıyorum android 4 çıkmadıktan sonra custom roma sardım aklınıza gelebilecek bütün romların çoğunu denedim touchwi3v8 kullanıyodum sonra cm11 stocka geçtim lollipopta görsellik mükemmel ama acayip kasıyor ya şimdi işlemciyi ondemand falan yap demişsinizde ayarlar kısmında performance yok onu nerden açıcam xda'dan cm 12.1 kurdum dün clash oynuyodum açtığın anda çat takılı kalıyo... lollipop yapıpta stabil hale nasıl getirebiliriz bu telefonu ya oyun bi clash var bende ona pcdende girebiliyorum zatenbide apn ayarları demişsiniz onu nasıl ayarlıcaz bendede mobil veri açılmıyor daha doğrusu açılıyorda whapsapptan falan yazılanları ne gidiyo ne geliyo resurrection indiriyorum şuan onuda denicem sizide bayadır takip ediyorum aslında ama pek ortalıkta gözükmüyodum burdan başlamış oluyum
Edit : resurrection'u kurdum şuan telefon dil seçiminde takılı kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?