Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 ( 2014 12 10 - UNOFFICIAL & GAPPS )

bykars

Üye
Arkadaşlar bu romda istediğimiz gaps paketini yükleyebiliyor muyuz? ki ben microdayım ama halaiçinde gmail e posta gibi uygulamalar mevcut bunları istemiyorum. İkinci sorum ise şu bu rom iyi güzel de en büyük sorunu bence kamerada odaklanma sorunu, buna bir çözümü olan var ise lütfen cevaplasın.

Son düzenleme:

T.serdar

Üye
Ayni ortamda değildik ama hem yanki yapiyor kendi sesimi duyuyorum internette H de fu ll cekiyordu bence uygulama yada sistemsel yada romdan kaynakli bilemiyorum.
Romla alakasi yok whatsapp konusmanin alt yapisi cok yetersiz gelismesi lazim

Tepkiler: ONUR5544

ONUR5544

Üye
Uygulamalardan Google play store'nin önbelleğini sil sonra çalıştırmayı dene çalışacaktır
Wifi yoktu benim bulundugum yerde mobil veriden bagliydi meger guncelleme yapmasi gerekiyormus wifiye baglandigim an acildi. Tesekkurler

Tepkiler: T.serdar

ONUR5544

Üye
Son sürümde asiri bir kasilma ve muzik calarken takilma yasayan varmi ? Son surum k^kernel kurulu ve temiz kurulum. Saygilar

Son düzenleme:
Son sürümde asiri bir kasilma ve muzik calarken takilma yasayan varmi ? Son surum khan kernel kurulu ve temiz kurulum. Saygilar

khan kernel çok ama çok eski kernellerden o yüzden yeni versiyon cm11lerin üstüne kurmamanızı öneririm

T.serdar

Üye
En son surum nasil kullananlardan goruslerini alabilirmiyiz

Gapps linkleri ölmüş hep malesef, elinde bulunan var mı acaba?

theekizo

Üye

yeni sürüm gelmiş güncellerseniz iyi olur iyi günler

Arkadaşlar telefonu anneme vereceğim. sadece telefon görüşmesi yapacak onun için şarjı uzun gidecek bir rom yüklemek istiyorum şuan cm11 4.4.4 yüklü baya bu şekilde kullandım şarjı dayanmıyor. Sizce orjinal samsumg romuna mı döndüreyim, yoksa touchwiz 3v8 tarzı bir rom mu yükleyeyim? Stabil şarjı uzun gitsin yeter google playi bile aktif etmeyeceğim.

T.serdar

Üye
Cm9 tabanli bir rom kur cpu ayarini asagiya cek grenify kur ver annene 10 gun kullansin

arkadaşlar bu romda radyo yokmu? yada apk varmı yükleyebileceğimiz teşekkürler

by_sen

Üye
@MeeksTR cm-11-20150716-UNOFFICIAL-ancora sürümünü kullanıyorum lakin şarj olayı çok sıkıntı. Şarj için yapabileceğim ayarlar var mı? Yorumları okumak isterdim lakin çok fazla post var. (Yorumlarda vardır belki diye düşünerek.)