Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Kardeşim içimdeki hissi anlıyosun dimi telefonu bozdum senedi bitmedi telefoncunun birine götürdüm ilk ölmüş telefon dedi içim içimi yiyor kardeşim ya kaç gündür allah seni inandırsın ağlıyorum
sen bence al telefonu boşa para verme odinle düzeltiriz büyük ihtimal telefoncular afedersin rom vb. gibi şeylerden bi b*k anladıkları yok kafalarına göre yorum yapıyorlar

Cok yavas upload ediyor. Upload edene kadar pc de kalirsin ins

sen bence al telefonu boşa para verme odinle düzeltiriz büyük ihtimal telefoncular afedersin rom vb. gibi şeylerden bi b*k anladıkları yok kafalarına göre yorum yapıyorlar
Şuan garantide telefon yapamazlarsa deneriz kardeşim ama düzeltilmicek gibi bi sorun değil dimi telefonu 4.2.2 güncellemesine dönderdim iştede kendi başıma sonra hattı görmedi wifi çalışmadı ımeı falan filan bakmaya çalıştım ayarlar kısmında göremedim ama telefonun ımeı sorgulayınca s4mini gözüküyo kardeşim düzelir dimi

Al telefonu odinden duzeltirdik

ahmet eğer yatcak olursamda otomatik pc kapatmayı açarım 3 saate ayarlarım yatarım zaten upload eder sabahda linki veririm

taiki kardeşim dert ettiğin şeye bak ya
Kardesim. Sabah 7 ye kadar linki vermen lazim. Okula gitmeden kurayim da bakayim

Kardesim. Sabah 7 ye kadar linki vermen lazim. Okula gitmeden kurayim da bakayim
inşallah 12ye kadar yüklenr 12ye kadar bekleyebilirim maalesef zaten okula 6.30 da kalkıorum bu arada v3ün bootanimation sesi müthişdi onuda dahil etmiştim

inşallah 12ye kadar yüklenr 12ye kadar bekleyebilirim maalesef zaten okula 6.30 da kalkıorum bu arada v3ün bootanimation sesi müthişdi onuda dahil etmiştim
12 ye kadar imkansiz. Yuklenmez bence. Sabah 7 ye kadsr ver yeter

YANLIŞ ROM YÜKLEME SONUCU TELEFONUUN WİFİSİ GİTTİ ŞEBEKE ALAMIYORUM CİHAZ HATTI GÖRMÜYOR TEKNİK SERVİSE YOLLADIM DÜZELME İMKANI VARMIDIR
Sikinti yapma orijinal roma donus yaparsin. Bu arada kulaginiza kupe olsun sd kartinizda en cok begendiginiz rom surekli kalsin ki yuklediginiz romu begenmezseniz recovery den hemen yuklersiniz yani ugrasmazsiniz

Tepkiler: baskahmet ve Ultraslan8
Ultraslan ben yattim. Fena geldi uykum. Sabah 7 de kalktigimda link aciklama felan lutfen burda olsun. İyi geceler arkadaslar

Ultraslan ben yattim. Fena geldi uykum. Sabah 7 de kalktigimda link aciklama felan lutfen burda olsun. İyi geceler arkadaslar
iyi geceler kardeşim sabaha rom elinde
@baskahmet al kardeşim 2.5 yüklenmiştir güle güle kullan

Tepkiler: baskahmet