baskahmet
Üye
Aynen öyle oldu. Stock daha rahat ve kullanışlı. Durum iyi kardeşim. Şarj kötü olsada bunda kalacam zaten. Stock kulanımı rahat ve basit. Kötü olursa yapacak birşey yok. Ama iyi olacağına inanıyorum. İyide gidiyorrusyaya geçtin dayaamadın yanidurum nasıl iyimi
Hadi bi yemin edelim stocktan ayrilmicamiza bende stocka gecicemAynen öyle oldu. Stock daha rahat ve kullanışlı. Durum iyi kardeşim. Şarj kötü olsada bunda kalacam zaten. Stock kulanımı rahat ve basit. Kötü olursa yapacak birşey yok. Ama iyi olacağına inanıyorum. İyide gidiyor
Yeminliyim artık. En fazla stock romun sürümünü değiştiririm o kadar. Başka rom yok zaten sağlamHadi bi yemin edelim stocktan ayrilmicamiza bende stocka gecicem
Bende yemin ediyorum suan rusyayi yukluyorumYeminliyim artık. En fazla stock romun sürümünü değiştiririm o kadar. Başka rom yok zaten sağlam
Cwm den gerekli formatları yap sonra yükle. İlk sürümünü yükle daha iyi performans veriyorBende yemin ediyorum suan rusyayi yukluyorum
şuan yükleme aşamasındayım sonrada kalibre yapıcamCwm den gerekli formatları yap sonra yükle. İlk sürümünü yükle daha iyi performans veriyor
Tamam. Ama ben biliyorumki sen yine bir sorun bulup custom rom yüklüyeceksinşuan yükleme aşamasındayım sonrada kalibre yapıcam
hayır ya artık bıktım valla yüklemicem hiçbişey şarjı halletmeye çalışcam stockta bundan sonraTamam. Ama ben biliyorumki sen yine bir sorun bulup custom rom yüklüyeceksin
Halledicek birşey yok. Kalibreyi düzgün yapıp düzenli şarj edeceksin. Titanium kurup gereksizleri kaldıracaksın. Greenify kuracaksın. Hepsini yapınca otomatik çözülüyor zatenhayır ya artık bıktım valla yüklemicem hiçbişey şarjı halletmeye çalışcam stockta bundan sonra
greenify hariç hepsini yapıcamHalledicek birşey yok. Kalibreyi düzgün yapıp düzenli şarj edeceksin. Titanium kurup gereksizleri kaldıracaksın. Greenify kuracaksın. Hepsini yapınca otomatik çözülüyor zaten
greenify hariç hepsini yapıcamHalledicek birşey yok. Kalibreyi düzgün yapıp düzenli şarj edeceksin. Titanium kurup gereksizleri kaldıracaksın. Greenify kuracaksın. Hepsini yapınca otomatik çözülüyor zaten
Niye greenifyi küçümsüyorsun ? O program tüm android uygulamalarından daha iyi ama değerini bilmiyorsun. Yine şarjın kötü gidecekgreenify hariç hepsini yapıcam
greenify hariç hepsini yapıcam
yok buzluk uygulamasını yapıcam yine ben onda şarj süperdi custom atınca mal oldu afedersin şarjNiye greenifyi küçümsüyorsun ? O program tüm android uygulamalarından daha iyi ama değerini bilmiyorsun. Yine şarjın kötü gidecek
Greenifyi kur kullanmadığın uygulamalar arka planda şarj ve ram yiyeceğine bırak greenify uyutsun.yok buzluk uygulamasını yapıcam yine ben onda şarj süperdi custom atınca mal oldu afedersin şarj
valla buzluğu tekrar denicem başarılı olursa programa gerek klmıcakGreenifyi kur kullanmadığın uygulamalar arka planda şarj ve ram yiyeceğine bırak greenify uyutsun.
telefona root attım reboot dedim bootanimation sesi geliyo ama tel aççılmıyovalla buzluğu tekrar denicem başarılı olursa programa gerek klmıcak
Sen beni anlamıyorsun. Neyse sen bildiğini yap. Bu arada şarjım da gayet iyi gidiyor. 10 şarj gitti 50 dk ekran süresi verdi gayet iyivalla buzluğu tekrar denicem başarılı olursa programa gerek klmıcak
telefona root attım reboot dedim bootanimation sesi geliyo ama tel aççılmıyoSen beni anlamıyorsun. Neyse sen bildiğini yap. Bu arada şarjım da gayet iyi gidiyor. 10 şarj gitti 50 dk ekran süresi verdi gayet iyi
Tekrar stock rom yükle odindentelefona root attım reboot dedim bootanimation sesi geliyo ama tel aççılmıyo
tamam atınca nasıl yüklüyüm rootu rootkit indirdim cwm kaçı kullanıyımTekrar stock rom yükle odinden
Rootkit mi saçmalama kardeşim. O 4.2 için root. 4.4.2 için farklı root var maxicepte vartamam atınca nasıl yüklüyüm rootu rootkit indirdim cwm kaçı kullanıyım
link atarmısın sana zahmetRootkit mi saçmalama kardeşim. O 4.2 için root. 4.4.2 için farklı root var maxicepte var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?