baskahmet
Üye
kardeşim diyorum sana download moda al telefonu odinden stock rom yükletelefonu dediğiniz gibi yaptım fakat telefonu açtığımda bikaç ayar istedi dil ayarından sonra wifi ayarı vardı bende açtığımda ayarlar durduruldu hatası alıyorum lütfen yardım edin telefonu açamıyorum LÜTFEN YARDIM EDECEK KİMSE YOKMU
kardeşim diyorum sana download moda al telefonu odinden stock rom yükletelefonu dediğiniz gibi yaptım fakat telefonu açtığımda bikaç ayar istedi dil ayarından sonra wifi ayarı vardı bende açtığımda ayarlar durduruldu hatası alıyorum lütfen yardım edin telefonu açamıyorum LÜTFEN YARDIM EDECEK KİMSE YOKMU
türkiyeyi yükleme. 4.4.2 rusya kitkat indir onu yükle odindenHata veriyor
All threads completed. (succeed 0 / failed 1) hatası türkiyeyi yüklerken
bence onu yapmasın sonra bizim gibi dönemez pişman olurtürkiyeyi yükleme. 4.4.2 rusya kitkat indir onu yükle odinden
kardeşim 4.2.2 yükleyemiyor nasıl yapacak ? biraz mantıklı konuşbence onu yapmasın sonra bizim gibi dönemez pişman olur
evet kitkat indir kur odindenbu kesin çözermi
tamam konu üzerinden çok mesaj atma hepsini bir mesajda toplamaya çalış konu farklı yerlere dağılmasınşu anda indiriyorum
bizimkinden indirsin farklı kernelli olanevet kitkat indir kur odinden
tamam sen bilirsin 4.2.2 ye geçmek istersen yardımcı oluruz kolay gelsinşunu söyleyeyim de nenim ki zaten rus 4.4.2 idi
rus 4.4.2 ise zaten 4.2.2 yükleyemezsinşunu söyleyeyim de nenim ki zaten rus 4.4.2 idi
ben yine rom değiştiricem bu romdada umduğumu bulamadım ani şarj düşüşü oluyor yine stock yine stocktamam sen bilirsin 4.2.2 ye geçmek istersen yardımcı oluruz kolay gelsin
ne romuna geçeceksin bende valla akşamdan sabaha 3 şarj gitti bunda kalcam benrus 4.4.2 ise zaten 4.2.2 yükleyemezsin
ben yine rom değiştiricem bu romdada umduğumu bulamadım ani şarj düşüşü oluyor yine stock yine stock
stocka geçecem yine. En iyi performansı onda alıyorum bendede akşamdan sabaha 3 gitti ama 40 da yeniden başalttım 30 a indine romuna geçeceksin bende valla akşamdan sabaha 3 şarj gitti bunda kalcam ben
rica ederim sorunun çözüldüğüne sevindim kitkatın keyfini çıkarbeyler çok saolun allah razı olsun sizden
hangi stock rusyamıstocka geçecem yine. En iyi performansı onda alıyorum bendede akşamdan sabaha 3 gitti ama 40 da yeniden başalttım 30 a indi
Evet suanda kalibre ettim rootladim verilerimi yukledim gereksizleri tumden kaldirdim keyfime bakacamhangi stock rusyamı
rusyaya geçtin dayaamadın yaniEvet suanda kalibre ettim rootladim verilerimi yukledim gereksizleri tumden kaldirdim keyfime bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?