baskahmet
Üye
daha dün roma aşıktın noldu şimdi anlamadımstocktada aynı grüntü var anlamıyorumki ne değişik bi statusbar değişik bide s5 iconları var sadece bunlaramı takıyosununz
daha dün roma aşıktın noldu şimdi anlamadımstocktada aynı grüntü var anlamıyorumki ne değişik bi statusbar değişik bide s5 iconları var sadece bunlaramı takıyosununz
hayır gayet güzel rom fakat stocka dönmicem diip duruyolar herkes bigün stocka döncek ss alabilirsinizdaha dün roma aşıktın noldu şimdi anlamadım
daha dün roma aşıktın noldu şimdi anlamadım
evet rootlu niye kaldırıyorsun ki@baskahmet kardeşim bu rootlu galiba rotu kaldırsam bişey olurmu ?
yok kaldırmamda ierde kaldırsam sorun olurmuevet rootlu niye kaldırıyorsun kibence kaldırma
kardeş zaten tel garanti dışı rootlu olmayınca ne yapcan kaldırırsan birşey olurmu sorusuna cevap veremiycem bilmiyorumyok kaldırmamda ierde kaldırsam sorun olurmu
tamam şimdi titaniumdan gereksizleri kaldırıyorumkardeş zaten tel garanti dışı rootlu olmayınca ne yapcan kaldırırsan birşey olurmu sorusuna cevap veremiycem bilmiyorum
oo yükledinmitamam şimdi titaniumdan gereksizleri kaldırıyorum
tamam ama ben daha dönmem sanırsamoo yükledinmibende daha iniyo sandım tamam takıl sen ama 1 saatte rom kötü deyip bırakma ha biraz uğraş kalibre felan yap 2 gün bekle olmassa başka rom yüklersin
gereksizleri kaldır yeniden başlat kalibre et dinlensin telefontamam ama ben daha dönmem sanırsamşimdi gereksizleri kaldırıp kalibre etcem 47 şarj var
tamadır senin meşur kalibreyi yapacamgereksizleri kaldır yeniden başlat kalibre et dinlensin telefon
Bilmiyorum ki. Ben bütün gereksiz ne varsa sildim. Toplam 1 sayfa uygulama kaldıtamadır senin meşur kalibreyi yapacam
@baskahmet ya google hesabını açınca googlede benim fotolar geldi picasa albümü yani silemiyorum nasıl silerim
hım tamam bende %100 olmasını bekliyorumBilmiyorum ki. Ben bütün gereksiz ne varsa sildim. Toplam 1 sayfa uygulama kaldı
Aynen bende bekliyorum 46 şuan. İlk deneyimim 15 şarj gitti 1 saat verdi. Kalibreli daha iyi olur. Şarj oluyosa bir daha quick yap dahada yapmahım tamam bende %100 olmasını bekliyorum
yaptım zatenAynen bende bekliyorum 46 şuan. İlk deneyimim 15 şarj gitti 1 saat verdi. Kalibreli daha iyi olur. Şarj oluyosa bir daha quick yap dahada yapma
Facebook.com/a.gurknyaptım zatensenin facebook linkin varsa atarmısın
istek atılmıyoFacebook.com/a.gurkn
Biliyorum. Atmana gerek yok ki bura varistek atılmıyo
sen kaç yaşındasınkiBiliyorum. Atmana gerek yok ki bura var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?