bu video gercek mi acaba gercekten.senin tanidigin biri mi avasat.cunku menude cok sayida uygulama vardi.mini 2 de ekrana o kadar uygulama sigmiyo diye dusundum ama insallah gercektir de kavusuruz jelly bean e.
kardes kamera calisiyo bende caliatirdim hem cm10 cikti yeni onu yukle direk aciliyo kamera ama resim cekmek icnn marketten cam fv falan gibi pro lazim ama calisiyo sorunsuz deneyebilirsim cm10 son guncelleme fix stabil hersey calisiyo hotspot disinda
Arkadaşlar ben telefonumu dün rootladım ancak hiç memnun kalmadım . Eski orjinal sürümüne getirmek istiyorum ancak nasıl yapıcağımı bulamadım . Şuan telefonumu kullanamıyorum yardım edebilirmisiniz ?
kardeşim o kamera programını yükledim fakat kamera sürücüsü açılırken bir hata oluşdu cihazın yeniden başlatılması gereke bilir diyo başlatıyorum gene aynı cm10 4.2.1 kullanıyorum
kardeşim o kamera programını yükledim fakat kamera sürücüsü açılırken bir hata oluşdu cihazın yeniden başlatılması gereke bilir diyo başlatıyorum gene aynı cm10 4.2.1 kullanıyorum
Dun direk uygulamayi acinca ole diyodu cwm moda girdi telefon ve cikamadim.bende stock rom attim.sorada caynogen mod u tekrar kurdum sorun ortadan kalkdi artik ceke biliorum tesekkurler
Dun direk uygulamayi acinca ole diyodu cwm moda girdi telefon ve cikamadim.bende stock rom attim.sorada caynogen mod u tekrar kurdum sorun ortadan kalkdi artik ceke biliorum tesekkurler