Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
silersen tabi çalışmaz :D wonderlight

harunkurum34

harunkurum34

Üye
silmeden önce de çalışmıyordu

intralot

intralot

Üye
Emre kardeşim romun guzel tsk ederiz. 2 haftadir kyllaniyorum sıkıntı yok..Cm11 den bu transparN status olatina cok alistim. Bi kac yerde cm10 icin buldum fakat olmadi. Senin onerdigin bir link var mi?

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah bizde neden çalışıyordu acaba :ehe

intralot

intralot

Üye
Gidem bi abdest alem bari :))

Edit : xposed aklıma gelmedi ya sıcaktan... :))

Edit : tamamdır :)

Son düzenleme:
  • Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Emre kardeşim romun guzel tsk ederiz. 2 haftadir kyllaniyorum sıkıntı yok..Cm11 den bu transparN status olatina cok alistim. Bi kac yerde cm10 icin buldum fakat olmadi. Senin onerdigin bir link var mi?

xposed framework kullanabilirsiniz gravity box modülünü yükleyin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@-Emre kardeşim greenify kullanıyorum başka çözümü varmıdırki

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
önerebileceğiniz şarj kerneli varmıdır bu roma göre :)

mustafa938

mustafa938

Üye
Zabbahtan beri kullanıyorum 67 sarj var

• Beğen

T.serdar

Üye
Arkadaslar v1 mi yoksa v2 mi acil cevap yazarsaniz bide karsilastirabilirseniz iyi olur sarj oyun performans ve coklu performans 1 e gore nasil simdiden tesekkurler

T.serdar

Üye
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Tamam kardesim burdan ss atmaya calisirim indirdimde sarj az azcik sarj olsun 1 saat sonra yuklerim romu
tamam kardesim inmezse next vrowserden indir bekliyorum :)vsarjda %5 bile olsa atar romu

T.serdar

Üye
tamam kardesim inmezse next vrowserden indir bekliyorum :)vsarjda %5 bile olsa atar romu
kardesim durum cubugu super cok guzel saga sola kayiyor yukarisi goruntu guzel bide seffaf olanida var ben olmayani kurdum su anda memnunum

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
gapps içinde v2'nin 210 mb hemen iniyo zaten ya v2 yi indir kardeşim :)
kaerdem ben bişey soracam v2 de gapps flaşlamadıgım zaman samsung yazısında takılıyor . flaşladıgım zaman acılıyor sorun nedir ? :s

Üst Alt