Emre kardeşim romun guzel tsk ederiz. 2 haftadir kyllaniyorum sıkıntı yok..Cm11 den bu transparN status olatina cok alistim. Bi kac yerde cm10 icin buldum fakat olmadi. Senin onerdigin bir link var mi?
@-Emre kardeşim greenify kullanıyorum başka çözümü varmıdırki
bana göre v2 daha iyiArkadaslar v1 mi yoksa v2 mi acil cevap yazarsaniz bide karsilastirabilirseniz iyi olur sarj oyun performans ve coklu performans 1 e gore nasil simdiden tesekkurler
performans konusunda
kardeşim ne programı kullanıyosun greenify hariç çünki benim şarj çabuk bitiyoZabbahtan beri kullanıyorum 67 sarj var
söylersen sevinirim 
Dosya kac mb bide gapps icindemi?bana göre v2 daha iyiperformans konusunda
kardeşim ne programı kullanıyosun greenify hariç çünki benim şarj çabuk bitiyosöylersen sevinirim
![]()
gapps içinde v2'nin 210 mb hemen iniyo zaten ya v2 yi indir kardeşimDosya kac mb bide gapps icindemi?

Tamam eyv kardesim bir deniyim xda da s5 statusbar var onuda kurarim guzel olur insallahgapps içinde v2'nin 210 mb hemen iniyo zaten ya v2 yi indir kardeşim![]()

deneyince ozelden bi goruslerini bildir kardesimTamam eyv kardesim bir deniyim xda da s5 statusbar var onuda kurarim guzel olur insallah![]()

Tamam kardesim burdan ss atmaya calisirim indirdimde sarj az azcik sarj olsun 1 saat sonra yuklerim romudeneyince ozelden bi goruslerini bildir kardesim![]()
tamam kardesim inmezse next vrowserden indir bekliyorumTamam kardesim burdan ss atmaya calisirim indirdimde sarj az azcik sarj olsun 1 saat sonra yuklerim romu
vsarjda %5 bile olsa atar romukardesim durum cubugu super cok guzel saga sola kayiyor yukarisi goruntu guzel bide seffaf olanida var ben olmayani kurdum su anda memnunumtamam kardesim inmezse next vrowserden indir bekliyorumvsarjda %5 bile olsa atar romu
kaerdem ben bişey soracam v2 de gapps flaşlamadıgım zaman samsung yazısında takılıyor . flaşladıgım zaman acılıyor sorun nedir ?gapps içinde v2'nin 210 mb hemen iniyo zaten ya v2 yi indir kardeşim![]()