peki kardeşim cok teşekür ederim cevapladığın için aklımdaki diger soruları kullanarak oğrenicez artık.. ama bu mesaj yazarken titremeyi kapatabiliyomuyuz son sorum buu
peki kardeşim cok teşekür ederim cevapladığın için aklımdaki diger soruları kullanarak oğrenicez artık.. ama bu mesaj yazarken titremeyi kapatabiliyomuyuz son sorum buu
çook saolunn butun romlarda bi şunu bulamadım bu arada romm harıka ellerine sağlık emre kardeşimsd kartı telefonun hafızası olarak kullanıyo ya ben şimdi farklı bi sd kart taktığımda nolucak
yaa fotorafı veya baska bişeyi kopyalayıp fıle manager den external_sd de atamazmıyım şimdi hem pc ye baglanmıyo hedme bi uygulamayı sd karta taşyamıyorum
Cm10 romu duzenlemis biri olarak @emre nin duzenledigi bu rom cm10 romlarinin en iyisi diyebilirim ufak tefek hatalar tabiki olur hata olmassa surum yukseltneye ihtiyac olmaz
Arkadaslar dediginiz hatalarin hicbiri bende yok. Her gun usb +otg kullaniyorum. Kilit ekrani ve diger tum bolumler gayet akici ve herhangi bi bozulma yok. Sdkart yer degistirmeyi anlatacagim
Hocam bn internetten fotoraf falan indirip baska bi sd karta atiyorum fakat burda yapamiyorumRomu en bastan flaslasam sd karti hafiza olarak kullanir dimi