[ROM][ION][4.4.2][KOT49H] UnOfficial CyanFox [ Beta 1 ]

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][ION][4.4.2][KOT49H] UnOfficial CyanFox [ Beta 1 ]

CyanFox CyanogenMod 11.0 ve içeri eklenen bazı yeni temel özellikleri ile Android 4.4.x kaynak üsleri dayalı yepyeni bir özel satış sonrası Android firmware (ROM) 'dir
Takım Hedef bu ROM geliştirirken pürüzsüzlük, kullanılabilirlik ve istikrarı tutmaktır. Yani, CyanFox en iyi Android günlük sürücü olacağından emin olabilirsiniz.

** Özellikler (WIP):
1 - Durum çubuğu: Sinyal Durumu Stil, Pil Durumu Stil, Pil Yüzde, (durum çubuğunda) dokunun uyku için çift dokunun, Parlaklık kontrolü
2 - Halo
3 - Navigasyon Bar
4 - Koyu UI
5 - Screen Recorder

** Bugs:
- Kamera durdu (yüklemek çalışır hale getirmek için kamera uygulaması ekleyiniz)
- >> Düzeltme: @ educk için Camera2.apk sayesinde
- sd swap yok (Belki ben bunun için bir kernel yükleme olacak)
- >> Çözüm: Bukernel zip indirebilirsiniz (sadece Beta 1 için) daha sonra kurun ve silin wipe data wipe chace ve wipe Dalvik
link:

** Talimatlar:
>>> Ilk defa
Birincisi: O Arco tarafından CWM 6.0.4.5 yükleyin:
- Wipe data/factory reset
2- Wipe cache and dalvik cache
3- Format system
4- Make backup for your files in sd0 the format it
5- Install the ROM
6- Install any gapps for 4.4.2 ( I installed PAGAPPS )

>>> Update from previous build
1- install the ROM
2- Wipe Cache and Dalvik Cache
ROM LINK:

** Kredi ve Teşekkür:
- arco68
- educk
- AriesVE-DevCon-TEAM
- Cyanfox takım
- CM takım
- hadidjapri
XDA: DevDB Information
CyanFox 4.4 [ancora], a ROM for the Samsung Galaxy W I8150

Contributors

ROM OS Version: 4.4.x KitKat
ROM Kernel: Linux 3.4.x
ROM Firmware Required: CWM 6.0.4.5 by arco68

Version Information
Status:
Beta
Current Beta Version: Beta 1
Beta Release Date: 2013-12-28

Created 2013-12-28
Last Updated 2013-12-28
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: fegas159 ve doganhu

cadde19

cadde19

Üye
sağol hocam

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
burak_909

burak_909

Üye
deneyen var mı?

• Beğen
safo95

safo95

Üye
kardeşim kopyala yapıştır yapmasaydın linkler sağlam olurdu ayrıca camera2 nin linkini ekle ve konuyu biraz düzenle çok dağınık olmuş... yinede emeğine teşekkürleraçıklamaya gelince orada anlatılmak istenen artık android 4.4.x sürümlerinin cyanogen mod 11 yerine cyanfox sürümü üzerinden portlanacak ayrıca bu cyanfox un 4.4.x sürümlerde daha kararlı daha hızlı çalışma prensibinin bulunduğu söyleniyor.. Rom hakkında ise ilk sürüm olarak ortaya çıkan bulgular cameranın açlışma hatası verdiği ama bunun linki verilen camera uygulamasıyla düzeltildiği diğer bir sorununda SD swap yani yer değişirme işleminin orj. modda gercekleşemediği ancak kerneller ile olabileceğini söylüyorlar ...

• Beğen
Southpaw

Southpaw

Üye
ben kurmayı denedim ama insallation aborded gibi bir sey yazdı arconun cwm sini kullanmıyprum bundan dolayı olabilir mi ve arconun CWM 6.0.4.5 i nerden bulabilirim

• Beğen
safo95

safo95

Üye
ben kurmayı denedim ama insallation aborded gibi bir sey yazdı arconun cwm sini kullanmıyprum bundan dolayı olabilir mi ve arconun CWM 6.0.4.5 i nerden bulabilirim
evet doğrudur cwm kullanmanız gerekmektedir buyrun link :

• Beğen
gss_adnan

gss_adnan

Üye
rom harika görünüyo paylaşan arkadaşım teşekkür ederiz tabiki ama biraz İng bilen biriyle açsaydin karışık olmuş sıkıntı yok anladım ama Camera linki ve cwm Son sürüm yok kullanan deneyen yorum atabilir mi

• Beğen
Southpaw

Southpaw

Üye
Ben kullanıyorum bir sıkıntım yok kamerası sorunlu o da verdiği linktekini kurunca düzeliyor

Arkadaş kopyala yapıştır yaptığından bazı linkler gözükmemiş buyrun orijinal konuhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588356

Son düzenleme:
  • Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Ben cwm 6.0.3.0 le yukledim bi sıkınti cikmadi

Southpaw

Southpaw

Üye
Olabilir bende kurulu olan 6.0.1.9 du hata verdi 6.0.4.4 le kurdum bir sorun yaşamadım

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Ben kullanıyorum bir sıkıntım yok kamerası sorunlu o da verdiği linktekini kurunca düzeliyor

Arkadaş kopyala yapıştır yaptığından bazı linkler gözükmemiş buyrun orijinal konuhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588356
Hocam rom nasıl şarj konu iyi mi takilmalar varmı siz nasıl değerlendiriyosunuz

Southpaw

Southpaw

Üye
Şarj olarak bir sıkıntı yok daha ilk sürüm olduğu için bazen ufak takılmalar oluyor ama bir sonraki sürümde çok stabil bir rom olacağını düşünüyorum

nobleess21

nobleess21

Üye
hocam kurdum ama mesajla butonu yok onu nasil cozecez

tekiner57

Üye
xda da beta2 çıkmış

nameoflord

Üye
Bende google play felan Mesajlar felan hiç bişey yok apolla felan var sadece napcam yanlış mı yaptım acaba

nameoflord

Üye
Bi link felan verebilir misin kardeşim

aJHier

aJHier

Üye
Xda da orconun cm11 konusundaki gapps flahla

wonderwol

wonderwol

Üye
Arkadaşlar bu halo'yu nasıl kaldırıyoruz.Bildirim konusunda çok yavaş.

Üst Alt