hocam cm11 veya cm10.1 üzerinde calisma yapmayı düsündünüzmüBuralardayim yabi sıkıntı veya bir istek varsa bildirin
![]()
miui@-Emre hocam g-wonder'da kullandığınız müzik çalar nedir?
aynenyapma ya o kadar sıkıntılı mı
Yeni Kerneli mevcut kerneli kaldırmadan üstüne cmw ile install ederek kurabilirmiyiz..??Mevcut kerneli kaldırmamız gerekiyorsa nasıl kaldırıyoruz..(kerneller cm9 a ait tabii)Kernel tabi ki fark eder eğer performans ve şarj istiyorsanız hurtsky, pil ömrü istiyorsanız honeyx kullabilirsiniz.
Kerneli normal cwmden yükle. Wipe cache+advantec-dalvic cache yap reboot et. Kernel bu şekilde yüklenir.Yeni Kerneli mevcut kerneli kaldırmadan üstüne cmw ile install ederek kurabilirmiyiz..??Mevcut kerneli kaldırmamız gerekiyorsa nasıl kaldırıyoruz..(kerneller cm9 a ait tabii)
Sağol...bi deniyim...Ayrıca bu mod süper...Fakat Blue line temasına geçince rehberde isimler görünmüyor....Kerneli normal cwmden yükle. Wipe cache+advantec-dalvic cache yap reboot et. Kernel bu şekilde yüklenir.
Hocam g-wonder v2 ne zaman geliyor?farklı temaları play storedan bulabilirsiniz(Cm themes gibi aratın). bir de launcher değiştirin.
