[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
v2 nerde kaldı hocam

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hem ders hem om birlikte zor gidiyor biraz. Ama yakında.

Mücteba

Mücteba

Üye
hocam nerelerdesiniz :)

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Buralardayim ya :) bi sıkıntı veya bir istek varsa bildirin :oke:

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Aklımdan geçmedi değil. Ama şarj biraz sıkıntılı. Belki yaparım denemem lazım.

serif-23

serif-23

Üye
çalışmalarınızı merakla bekliyoruz

mürteza16

mürteza16

Üye
@-Emre hocam g-wonder'da kullandığınız müzik çalar nedir?

cadde19

cadde19

Üye
hocam nerde kaldı bu romun merakla bekliyoruz yahu

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
artik cok zor.. ama bos oldugum vakit hemen gelir.

cadde19

cadde19

Üye
yapma ya o kadar sıkıntılı mı

cntr555

Üye
Kernel tabi ki fark eder eğer performans ve şarj istiyorsanız hurtsky, pil ömrü istiyorsanız honeyx kullabilirsiniz.
Yeni Kerneli mevcut kerneli kaldırmadan üstüne cmw ile install ederek kurabilirmiyiz..??Mevcut kerneli kaldırmamız gerekiyorsa nasıl kaldırıyoruz..(kerneller cm9 a ait tabii)

tarık_07

Üye
Yeni Kerneli mevcut kerneli kaldırmadan üstüne cmw ile install ederek kurabilirmiyiz..??Mevcut kerneli kaldırmamız gerekiyorsa nasıl kaldırıyoruz..(kerneller cm9 a ait tabii)
Kerneli normal cwmden yükle. Wipe cache+advantec-dalvic cache yap reboot et. Kernel bu şekilde yüklenir.

cntr555

Üye
Kerneli normal cwmden yükle. Wipe cache+advantec-dalvic cache yap reboot et. Kernel bu şekilde yüklenir.
Sağol...bi deniyim...Ayrıca bu mod süper...Fakat Blue line temasına geçince rehberde isimler görünmüyor....

Son düzenleme:
  • Beğen

emregenc1907

Üye
Hocam ben versiyon3 ve Wp2 yükledim birşey sormak istiyorum bu rom için farklı temalar bulabileceğimiz bir yer var mıdır ? Bir de telefonun ana ekranını 3 e düşürüyorum ancak kapatıp açınca ya da oyun oynadıktan sonra ekran sayısı tekrar 7 ye çıkıyor bi bilgin var mı bu konuda ?

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
farklı temaları play storedan bulabilirsiniz(Cm themes gibi aratın). bir de launcher değiştirin.

emregenc1907

Üye
Launcher değiştir derken senin anasayfada dediğin gibi miui launcheri kaldırdım sadece touchwiz var farklı launcher nerden bulabilirim ve yükleme cwm yoluyla mı yapılacak ?

• Beğen

Üst Alt