[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
Hocam gecen gun wondere 4.0.4 stock rom guncellemesi geldi hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

cadde19

cadde19

Üye
Ne zaman geldi stock rom yanlisiniz olmasin gelse forum da patlama olurdu

spazmol

spazmol

Üye
Aynen baktım ben öyle birşey göremedimEmre hocam eğer gerçek tek ayar O ise hallederim ben başka ayarlar var diye hatırlıyorum da O yüzden dedim

cadde19

cadde19

Üye
arkadaş herhalde yeni yada ben bilmiyorum ? ne zaman gelmiş vay be

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Wayy birden duyunca heyecan yaptım allah seni :-D bize rom falan yok Custom roma devam :-D

• Beğen
Tepkiler: cadde19
cadde19

cadde19

Üye
:)

gss_adnan

gss_adnan

Üye
hocam sizin romun 4. versiyonunu kurdum ama bazı sorunlarım var yardımcı olursanız sevinirim.

1) launcher tam türkçe değil ve kullanımı zor menüyü kullanamıyorum ekrandan istediğimi kaldıramıyorum toucwiz yüklesem yada baska bi launcher ne olur yada tavsiyeniz nedir ?2) bildirim çubugunun siyah görünmesini istemiyorum transparent status bar var mı bunun için ?
3) Hurtskyrev8 var bunun 10. sürümüde çıktı onu yüklesem daha saglıklı olur mu ?Trebuchet.apk indirdim paket çözümlemesi hatası verdi hocam yardım edermisiniz?

vbg7

Üye
Bir kaç gündür problem yaşıyorum. Arama yaparken sorun yok ama konuşmak için kulağa götürdüğümüzde ekran kararıyor ve geri gelmiyor.
Rom değiştirdim eski haline dönüyo sadece bu romlarda sorun oluyo . Bir bilginiz var mi bu konuda?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bir kaç gündür problem yaşıyorum. Arama yaparken sorun yok ama konuşmak için kulağa götürdüğümüzde ekran kararıyor ve geri gelmiyor.
Rom değiştirdim eski haline dönüyo sadece bu romlarda sorun oluyo . Bir bilginiz var mi bu konuda?

Bu romla alakali değilDiğer sorunlara da cevap vereceğim vaktim olunca ayrıca orjinal romu ben de göremedim cidden varsa link verin ki hiç sanmıyorum.

01aa01

Üye
Hocam g-wonder i kurdum ozellik olarak gercekten guzel ve kullanisli ancak telefon cok yavas calisiyor ve surekli donuyor muhtemelen ramden dolayi yapiyor bunun cozumu var mi

ali.clay

ali.clay

Üye
Hocam g-wonder i kurdum ozellik olarak gercekten guzel ve kullanisli ancak telefon cok yavas calisiyor ve surekli donuyor muhtemelen ramden dolayi yapiyor bunun cozumu var mi
sanırım yüklerken cacheleri silmedin yada eksik yaptın. en iyi performansı telefon en temizken alırsın. ben yaklaşık 45 gündür kullanıyorum sitabilliğini hala koruyor. bahsettiğin şeylerin hiç biri olmadı.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

tüm adımları sırası ile uygularsan hiçbir sorun çıkmaz :oke: zaten söylediğiniz gibi bir sorun olsa çoktan belli olurdu :)

01aa01

Üye
Sorun Derken Ram Çok Dolu Çalışıyor Facebook Uygulamasını Açtığımda 50-60 mb ancak boş kalıyor. Herhangi bir oyun vs bişeyde yüklü değil. Kasmaların Sebebi Ramin Dolu Olması Onu Düşürmenin Yolu Varmı ? (Ben Yorum Arasında Verdiğiniz cm10 u kurdum. Cm9 v4 mü daha iyi bu kurduğum mu)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Derken Ram Çok Dolu Çalışıyor Facebook Uygulamasını Açtığımda 50-60 mb ancak boş kalıyor. Herhangi bir oyun vs bişeyde yüklü değil. Kasmaların Sebebi Ramin Dolu Olması Onu Düşürmenin Yolu Varmı ? (Ben Yorum Arasında Verdiğiniz cm10 u kurdum. Cm9 v4 mü daha iyi bu kurduğum mu)

ramle hiç bir alakası yok. lmk diye bişey var ram dolarsa zaten o boşaltır. size bağlı bir durum değil ramin dolu olup olmaması (androidin çalışma sistemi).Yanlış kurulum yapmış olmalısınız. veya başka bir sorun olabilir .mesela yanlışlıkla performans ayarları incelerken max hızı düşürmüş veya yanlış governer (interactive, perfomance, ondemand, powersave vs.) seçmiş olabilirsiniz. zaten cm10da ramle ilgili bi sıkıntı olması imkansız.

01aa01

Üye

bu romda kullandigimiz gapps dosyasi

Bu ikisini indirdim.

1. wipe data/factory reset
2. wipe cache partition
3. advanced>wipe dalvik cache
4. fix permissions
5. install zip from sdcard
6. choose zip from sdcard
7. romu kurdum
8. Gapsı kurdum
9. Telefon açıldı kapattım tekrar fix permissions yaptım.

Governer değerleri :
INTERACTIVE
min 245
max 1401

I/O Zamanlayıcı :
CFQ

Yardımcı Olursan Çok Sevinirim Çünkü Çekilmez Bir Hal Aldı Telefon :S

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
bunlar dogru ise donanimsal olabilir.orjinal rom kurup deneyin.ancak romla malesef alakali degil olsa coktan cozerdik.

mürteza16

mürteza16

Üye
Hocam v2 ne zaman gelir

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
G-wonder

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
insallah yakin zamanda hem konusu hem v2 gelir.ayrica bir de oyun romu yaptim ve sonuc mukemmel :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

Üst Alt