Bir kaç gündür problem yaşıyorum. Arama yaparken sorun yok ama konuşmak için kulağa götürdüğümüzde ekran kararıyor ve geri gelmiyor.
Rom değiştirdim eski haline dönüyo sadece bu romlarda sorun oluyo . Bir bilginiz var mi bu konuda?
sanırım yüklerken cacheleri silmedin yada eksik yaptın. en iyi performansı telefon en temizken alırsın. ben yaklaşık 45 gündür kullanıyorum sitabilliğini hala koruyor. bahsettiğin şeylerin hiç biri olmadı.Hocam g-wonder i kurdum ozellik olarak gercekten guzel ve kullanisli ancak telefon cok yavas calisiyor ve surekli donuyor muhtemelen ramden dolayi yapiyor bunun cozumu var mi
Hocam g-wonder i kurdum ozellik olarak gercekten guzel ve kullanisli ancak telefon cok yavas calisiyor ve surekli donuyor muhtemelen ramden dolayi yapiyor bunun cozumu var mi
zaten söylediğiniz gibi bir sorun olsa çoktan belli olurdu 
Sorun Derken Ram Çok Dolu Çalışıyor Facebook Uygulamasını Açtığımda 50-60 mb ancak boş kalıyor. Herhangi bir oyun vs bişeyde yüklü değil. Kasmaların Sebebi Ramin Dolu Olması Onu Düşürmenin Yolu Varmı ? (Ben Yorum Arasında Verdiğiniz cm10 u kurdum. Cm9 v4 mü daha iyi bu kurduğum mu)
Bekliyoruz hocaminsallah yakin zamanda hem konusu hem v2 gelir.ayrica bir de oyun romu yaptim ve sonuc mukemmel![]()