[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

mc.a

mc.a

Üye
1-) Wonderpack ayar paketini yukleyecek miyiz?
Romu yukledikten sonra gapps dan baska ne yuklememiz gerekiyor birdaha yazarsan sırayla sevinirim
2-) v4 teki lockscreen ler var mi?

Son düzenleme:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Wonder pack yok. Cm10 için olan gappsi kuracaksiniz isterseniz supremacy script de kurun :) o locksecreenler yok malesef

mc.a

mc.a

Üye
Cm10 rom un lockscreen ve arayüzü farklı olan bi versiyonu gelir mi :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
arayuz mukemmel zaten :D belki launcher degisir. farkli rom da gelebilir musait olursam

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
sd swap ne oluyo ? sanal bi ram alanı yaratılıyodu o mu ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hayır o değil. Sdswap Microsdcardi (hafıza kartı) telefonun kendi bellegiymis gibi gösterir. Açılış hizlanir ve daha büyük Data alanı gerektiren oyunlar kurulabilir.

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
o zaten vardı :d benım dedıgım seyı bı turlu yapamadım ben onun hakkında bıbılgın varmı ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Var ama ona gerek yok :)

ilteberaksoy

ilteberaksoy

Üye
ya kardeş 4.versiyona hangi gappsı kuruyoruz daha doğrusu neler kuruyoruz bi anlatsanız

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Cm9 için tek bir gappsi var konudaki. Ondan ayrı yorumlarda paylaştığım cm10 var (g-wonder rom) onun için cm10 gappsini kullanın xda konusunda mevcut

Mücteba

Mücteba

Üye
Buyrun buda cm10 için multilockscreen ve multi statusbar

mürteza16

mürteza16

Üye
Hocam konu xda da mevcut mu (g-wonder)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hayır malesef mevcut değil

spazmol

spazmol

Üye
Cm10u ne zaman toparlayacaksin :)?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Müsait olduğum zaman :) bu sekilde de iyi ya bulunabilir yorumlardan :D

spazmol

spazmol

Üye
derli toplu halini bekliyorum
şöyle bir sayfada rom diğer sayfada gapps diğer sayfada o ayarı ... falan filan hani toplu olsa daha çok rağbet görür :D

• Beğen
Tepkiler: bilen19, -Emre ve hasaneness
bilen19

bilen19

Üye
Diğerleri yok sadece gappsi kendiniz bulacaksınız cm10da kullanılan. Bir de greenify ve seederi indirin ayarlarını vereyim.

Hocam ayarları verdiniz mi sayfa 90 dayım romu aradım aradım buldum ayarları göremedim çok uzun yoldan geldim bi yardım et :) ellerine sağlık
Bence sıkıntı oyun veya rom değil. Zamanı geldi artık efsaneye veda etmenin..
yemin ediyorum geldi yaa vallahi geldi :( arkadaş usb yi takıyorum pc görmüyor kapatıp açıyorum görüyor günaha sokmak için bilerek mi yapıyor anlamıyorum gitti yaa :(G-wonder ; hocam romda sd kart yer değiştirme işlemi yapmışsın.
ancak benim kartı okumadı ve SD EKLE diyor tıklıyorum okuyor gözüküyor okumuyor.
yer değiştirmeyi normale döndürdüm. okudu sd kartımı.
tekrar swap yapıyım dedim okumadı ? anlamadım gitti bilgine sunuyorum

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Sdswapin en kesin ve sorunsuz olanını yaptım sorun cikarmamasi lazım bildiğiniz yolla deneyin bir de. Ayarları veremedim malesefSürekli mobil olduğum için

• Beğen
Tepkiler: bilen19
bayfeat

bayfeat

Üye
g- Wonder rom link nerde ya bulamadım :D

Üst Alt