[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir sorun olmazsa 2 hafta sonra cm10 bir rom geliyor siz o zaman bakın hıza :pro: ve önerileri alalım Cm 10 için :) (isim, uygulama veya başka bişey :D)

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
arkadaşlar bir sorun olmazsa 2 hafta sonra cm10 bir rom geliyor siz o zaman bakın hıza :pro: ve önerileri alalım Cm 10 için :) (isim, uygulama veya başka bişey :D)
Gorev yoneticisi olsun yeter :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
aslında çok gereksiz recent yetiyor bence :) hem artık hiç bi şekilde ram temizleminze gerek yok ki buna cm9 romlarim da dahil :oke: ama istek çok olursa koyarım

Neagf

Üye
Cm10.1 olsun. Cm10 çok berbat :(

• Beğen
Tepkiler: ismailkilgoz
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Bencede

• Beğen
Tepkiler: Neagf
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hayır ya bi denemeden bişey deme :D cm10.1e sarj bile dayanmıyor ya cm 10 yapalım bir deneyin :pro: olmadı 10.1 de yaparız :oke:

ali.clay

ali.clay

Üye
Uzun sure stabil olsun bizim olsun ;)

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
suan kurulu bende optimizelerin daha birazni yapmisken hiç br oyunda kasma yok ram daha iyi gidiyor ve belki de cm9dan stabil

• Beğen
Tepkiler: ali.clay
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
  • Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Heyecanla bekliyorum wonder kullanicilarina hayirli olsun :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
malesef 2 hafta sonra eve gidiyorum yurtlu öğrenciyim :/

spazmol

spazmol

Üye
Dostum rom çok güzel de şarj dayandiramadim bir gün :D

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Yav katdes napmisin sen 2 gun guzelce kullandim ellerine saglikda real racing 3 oynarken telefob dondu bekledim acilmadi bataryayi cikardim taktim acmaya calisyim acilmadi napmisin sen yha neyse tekrar tekrar denedim ama nafile en sonunda onceki backuplarimdan yukledim..

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz romla hiç bir alakası yok. Bunlar Size Bağlı şeyler. Eger donduysa yazilimsal olabilir. Bataryayi çıkartmayacaktiniz. Ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutacaktiniz o zaman düzelirdi.

furo122

furo122

Üye
cm10 seçimin çok iyi hayırlisi inşallah fazla beklemeyiz

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
2 haftacık :D

furo122

furo122

Üye