[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

nike497

Üye

Kapanması gerek. Navigation bar isimli uygulamayı açın hide navigation bar'a tıklayıp eğer sorarsa superuser iznini verin. Daha sonra telefonu "yeniden başlatın".

Romu tekrar kurup denedim oldu. Rom gayet basarılı tesekkurler

spazmol

spazmol

Üye
haklısınız donanımda sorun olabilir Custom romlarin hepsinde aynı sorunu yaşıyorum çünki herhangi bir yazılım falanda yapmadım ki yazılım hatası olsun kesin donanım kesin :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre
medafirlama

medafirlama

Üye
Galaxy S3 Mini Spot'a Uygun Olurmu Acaba Yada Yapsam Cihaza Nolur Bilgi Verirmisiniz

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini Spot'a Uygun Olurmu Acaba Yada Yapsam Cihaza Nolur Bilgi Verirmisiniz

bu rom sadece "galaxy w i8150" için geçerlidir. başka hiç bir cihazda çalışmaz ve telefonunuz bozulur.forum yazılımı değiştikten sonra yorum gelmedi hiç ne iş :D

spazmol

spazmol

Üye
Alışamadım daha yeni yazılıma :D

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
@-Emre bana önermiştin ama denememiştim kısmet bu güneymiş yükledim çok güzel peki ekranı ikiye bölüp iki farklı uygulamayı nasıl kullanabiliyoruz

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
@-Emre bana önermiştin ama denememiştim kısmet bu güneymiş yükledim çok güzel peki ekranı ikiye bölüp iki farklı uygulamayı nasıl kullanabiliyoruz

O gplayer ile yapılabiliyor sadece Video izlemek için. Zaten donanım belli multiwindows bayagi bir zor :( başka sorun varsa yardimci olabilirim :)

ozakin70

ozakin70

Üye
O gplayer ile yapılabiliyor sadece Video izlemek için. Zaten donanım belli multiwindows bayagi bir zor :( başka sorun varsa yardimci olabilirim :)
Ha tmm ben mw sandim onu simdilik bi sorun yok da sen bide 4.2.2 ye el at ya onda ozellik cok sende duzenle biraz var o potansiyet sende ateşlemek lazım;)

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Ha tmm ben mw sandim onu simdilik bi sorun yok da sen bide 4.2.2 ye el at ya onda ozellik cok sende duzenle biraz var o potansiyet sende ateşlemek lazım;)

Teşekkürler :) yapcam da, imkanlarım kısıtlı suan kurban bayramı tatilinde hem ics için v4 hem de jb için yeni bir rom çıkarmayı düşünüyorum :ehe ancak, bu konuda destek çok önemli :)

ilcarnefice

Üye
emre bu menü butonunu ortaya alma imkanımız varmı?

• Beğen
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bende S2 nin MultiWindow dosyaları var ama port etsek ne kadar çalışır malum :bilmem:

ilcarnefice

Üye
Valla emre açık konuşmak gerekirse senin rom benim telefona yaramıyo :) titanium backup dan 30 40 uygulamayı geri yükledim poweramp gibi bootloop oluyor poweramp da kurmadım üstelik

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Valla emre açık konuşmak gerekirse senin rom benim telefona yaramıyo :) titanium backup dan 30 40 uygulamayı geri yükledim poweramp gibi bootloop oluyor poweramp da kurmadım üstelik

Abi vardır bi hata backuplarinda, hem donanım belli fazla yuklenmemek gerek 40 fazla :ehe ama hangi uygulamaları kuruyosun?

ilcarnefice

Üye
Abi vardır bi hata backuplarinda, hem donanım belli fazla yuklenmemek gerek 40 fazla :ehe ama hangi uygulamaları kuruyosun?

bayaa bi kuruyom yani :) müzik çalar olarak

bunu kullandım poweramp yerine fakat senin romdan sonra da LiquidSmooth un cm 10.1 i kurdum uykulamayı restore yaptım hiçbir sorun çıkmadı
Ama senin romun son halini çok beğendim bayaa güzel olmuş :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
bayaa bi kuruyom yani :) müzik çalar olarak

bunu kullandım poweramp yerine fakat senin romdan sonra da LiquidSmooth un cm 10.1 i kurdum uykulamayı restore yaptım hiçbir sorun çıkmadı
Ama senin romun son halini çok beğendim bayaa güzel olmuş :)

Acaba player pro da mı sorun yapıyor :( çözemedim ya framework ya da build.prop'ta ufak bi sorun var hep onun yüzünden :ağlarım: ama ben Walkman kullanıyorum mükemmel ya kesinlikle en iyisi :D belki lidroid de sorun yapıyo olabilir kurban Bayramında bir düzenleme yapayım bari :D

ilcarnefice

Üye
istersen benim progrmaı da dene bi playerpro yu o da yapabilir google play de en çok satan ikinic müzik çalar diye seçtim aslında hiç de fena değil

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Daha önceden kullanıyordum da, pek kullanışlı gelmedi poweramp geçtim. Romda çalışmasynca ttpod denedim bayagi idare etti ama şimdi Walkman kullanıyorum mükemmel :ehe ama yine de deneyeyim belki o sorun yapıyordur.

Üst Alt