-Emre
Üye
bende emre ye katiliyorum bu romu bir haftadir falan kullaniyorum bir eksigini gormedim bence oldukca iyi. Donmalar vs romdan degil de baska bir yazilimdan olabilir![]()

bende emre ye katiliyorum bu romu bir haftadir falan kullaniyorum bir eksigini gormedim bence oldukca iyi. Donmalar vs romdan degil de baska bir yazilimdan olabilir![]()

Kapanması gerek. Navigation bar isimli uygulamayı açın hide navigation bar'a tıklayıp eğer sorarsa superuser iznini verin. Daha sonra telefonu "yeniden başlatın".
Galaxy S3 Mini Spot'a Uygun Olurmu Acaba Yada Yapsam Cihaza Nolur Bilgi Verirmisiniz

Alışamadım daha yeni yazılıma![]()
kimsenin sorunu kalmamış herhalde

@-Emre bana önermiştin ama denememiştim kısmet bu güneymiş yükledim çok güzel peki ekranı ikiye bölüp iki farklı uygulamayı nasıl kullanabiliyoruz
başka sorun varsa yardimci olabilirim 
Ha tmm ben mw sandim onu simdilik bi sorun yok da sen bide 4.2.2 ye el at ya onda ozellik cok sende duzenle biraz var o potansiyet sende ateşlemek lazımO gplayer ile yapılabiliyor sadece Video izlemek için. Zaten donanım belli multiwindows bayagi bir zorbaşka sorun varsa yardimci olabilirim
![]()
Ha tmm ben mw sandim onu simdilik bi sorun yok da sen bide 4.2.2 ye el at ya onda ozellik cok sende duzenle biraz var o potansiyet sende ateşlemek lazım![]()
yapcam da, imkanlarım kısıtlı suan kurban bayramı tatilinde hem ics için v4 hem de jb için yeni bir rom çıkarmayı düşünüyorum
ancak, bu konuda destek çok önemli 
emre bu menü butonunu ortaya alma imkanımız varmı?
ama yine de bir bakayım
Bende S2 nin MultiWindow dosyaları var ama port etsek ne kadar çalışır malum![]()

Valla emre açık konuşmak gerekirse senin rom benim telefona yaramıyotitanium backup dan 30 40 uygulamayı geri yükledim poweramp gibi bootloop oluyor poweramp da kurmadım üstelik
ama hangi uygulamaları kuruyosun?Abi vardır bi hata backuplarinda, hem donanım belli fazla yuklenmemek gerek 40 fazlaama hangi uygulamaları kuruyosun?
müzik çalar olarak
bayaa bi kuruyom yanimüzik çalar olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu kullandım poweramp yerine fakat senin romdan sonra da LiquidSmooth un cm 10.1 i kurdum uykulamayı restore yaptım hiçbir sorun çıkmadı
Ama senin romun son halini çok beğendim bayaa güzel olmuş![]()
çözemedim ya framework ya da build.prop'ta ufak bi sorun var hep onun yüzünden
ama ben Walkman kullanıyorum mükemmel ya kesinlikle en iyisi
belki lidroid de sorun yapıyo olabilir kurban Bayramında bir düzenleme yapayım bari