[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Neagf

Üye
Donation versiyonda sistem uygulamalarini uyutmaniz icin xposed installer dan modulu aktif etmeniz gerekmektedir.

Tepkiler: bilen19 ve -Emre

Ali58_58

Üye
sağolun bi tek google play hizmetlerini durdurduruyor ama yinede iyi bu sayede telefonu ellemediğin halde şarj gitme olayı olmuyor

Tepkiler: -Emre

NovaTR14

Üye
Donation versiyonda ben Launcher filan komple telefonu durdurabiliyordum

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
greenify ben de kullaniyorum faydasi cok bu arada forumda swiftkey tahminleri cikmiyor ondan pek aktif degilim

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
napayim o tahminler olmadan yazamiyorum smileyleri bile biliyor oyle bisey olmayinca olmuyo

ali.clay

Üye
kardeş v4 ü sabırsızlıkla bekliyorum. kurban bayramına kadar rom yüklemicem. sen romu bi atsaydın hayırlısıyla

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
romun icerisinde cogu sey guncellenecek bir kac sey daha eklerim belki tabi daha stabil olacak kesinlikle

cadde19

Üye
Dostum benim icin de sarj cok onemli yeni versiyonda sarj nasil peki yeni versiyon bataryaya mi yoksa performansa mi dayali

Tepkiler: -Emre ve ali.clay
basarili bir calisma olmus ellerine saglik sonunda tam benlik bir rom buldum...abimsin

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hem batarya hem performans sarj sizin kullaniminiza bagli ama cogu romdan iyi olduguna eminim teskkurler bir sorun olursa bildirin

engin156

Üye
android 4.2.2 kullaınyordum bu ROM a dönmek anadoldan ferrariye geçmek gibi bişe oldu benim için ellerine sağlık

alttaki menü tusunun üstünde bitane daha bi bölüm geldi onu nasil kaldirabilirim ???

nsky9494

Üye
Bu romu yüklemeyi düşünüyorum ama kullandığım orijinal roma göre herhangi bir eksisi olur mu acaba. Orijinal 2.3.6 kullanıyorum

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
tek eksik gsm uzerindenGörüntülü görüşme. Onun dışında her şey çalışıyor zaten artıları tek bir eksisini bastırır

Yeni rom ne zaman acaba emre hocam

nsky9494

Üye
tek eksik gsm uzerindenGörüntülü görüşme. Onun dışında her şey çalışıyor zaten artıları tek bir eksisini bastırır
Yani kurmam da yarar var diyosunuz. Peki benim kullandığım roma göre daha iyi stabilite sağlıyor bu rom de mı.
Bu arada teşekkür ederim