Neagf
Üye
Teşekkürler, elimde tüm dillerle ilgili e-kitap mevcut(tu) ancak hddim format yediği için arkadaştan alıp gelmem lazım sadece
O zaman senin kaynaklari bekliyoruz
emre blackat cm 10.1 sayfasına yazmış rom işine el atmaya karar verdim felan diye istersen bi konuş onla
yapın işte black light versiyon
Bi bakayım
ya olsun adam gibi romlar gördüğümüzde mutlu oluyoruzblack Lightfena değil aslında ancak çelişkili bi kavram
cm10.1 alpha 8 kurdum ve hurtskynin kerneli romun durumu gerçek gayet iyi ya birde cm9 kerneli varmı katıksız emre kardeş blackatin paylaştığı gibi son sürümü?
bende xdada var diye biliyodmda bir türllü bulamadım kafayı yicem
Kernelleri pek takip edemiyorum indirme yapmam imkansız olduğu içinxdada bir bak bence
bende xdada var diye biliyodmda bir türllü bulamadım kafayı yicem
- - - Eklendi - - -
launcherin fpsesini artırmak için bu seederi kuracam ama hurstkynin kenrel olduğu için root hatası veriyor
Eyv. Ayar pakedi 2 icin de bi aciklama yapsaydin. Loglara mi ayar cektin naptin belli degil
Bende navigasyon bar anlattıgın gibi kapanmadı. Nasıl kapatabilirim tamamen acmayi da dusunmuyorum
bu gün telefon sabah şarjda iken dondu
Sonra 1 saat önce müzik dinlerken dondu 3.yü bekliyorum yine donarsa orjinal döncem
bu gün telefon sabah şarjda iken dondu
Sonra 1 saat önce müzik dinlerken dondu 3.yü bekliyorum yine donarsa orjinal döncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?