sahin02
Üye
-
Konu Sahibi
-
kusura bakma tam okumamıstım upload etmemişsin dahalink? kardeşim??
Hocam zaten internet en çok bataryayi tüketendir extra batarya performansı ekran parlaklığını minimum dusurebilmen fayda sağlar fakat internet için maalesef birsey yok kullanmadigin sürece daha uzun süre performans alabilirsin performans şarj dolması tam anlamadım ama orda yüzde yüz oldunu zaten şarj oldu diyor yoksa hala şarj oluyor der zatenHocam rom icin eline saglik hemen yukledim de deep sleep var demi herhangi bir ayara gerek varmi islemci ile ilgiliBirde hocam bir sorun var pilin tam sarj dolup dolmadigini nasil yada hangi programla ogrenebiliriz yani ornek belki gostergede 100 yaziyordur ama pil %80 dolmustur biraz karisik oldu ama nasil anlariz cunku bu yorumu yazarken 30 dan 27 ye dustu mesela
Tam emin olmak için ve uzun ömür için batarya İyice tukenene kadar jarja takma ve telf. Acilamayacak olacak sekilde tüket sonra kapalı şekilde 7 saat boyunca jarj et sonra jarjdan çıkarıp açık şekilde iki saat daha jarj et, böylece emin olabilirsinYani hocam gostergenin dogru ama sarjin tam dolmadigini dusunuyorum nasil anlatsam bence batarya tam sarj olmuyor gibi
dostum açılış sorunlu mu ben mi yanlış yükledim
açılırken wonder filan yazıo ondan sonra bir şey çıkmıyor biraz sonra da samsung yazısı çıkıp hemen açılıyor sen de demi böyle?
Rom Harika Dostum Sağolasın
Birşey soracağım şarj için hangi programı kullanmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?