Rom atmali miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
Rom atmali miyim?
Tabletim brick oldu.Acilistaki tablet pc yazisinda kaldi.Tabletim rootlu.Garanti alir mi?(teknosa)rom atarsam nolur.Atmalimiyim?

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Tabletim brick oldu.Acilistaki tablet pc yazisinda kaldi.Tabletim rootlu.Garanti alir mi?(teknosa)rom atarsam nolur.Atmalimiyim?

yani tabletini kurtarmak için rom atmalısın,rom atarsan zaten root gider.brickli şekilde garantiye verirsen para alırlar :oke:

sadece35

sadece35

Üye

yani tabletini kurtarmak için rom atmalısın,rom atarsan zaten root gider.brickli şekilde garantiye verirsen para alırlar :oke:
Almazlar bu arkadas atiyor.garantiye o kadar vok is geliyorki biz.arkadasin tabletini verdik sordum adam diyor icinde ne var banane ben sistemi kurarim gerisine karismam.uyandim gece sarjdaydi sabah bozulmus de

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Almazlar bu arkadas atiyor.garantiye o kadar vok is geliyorki biz.arkadasin tabletini verdik sordum adam diyor icinde ne var banane ben sistemi kurarim gerisine karismam.uyandim gece sarjdaydi sabah bozulmus de

ne atması kardeşim bilip bilmeden konuşma,adam brick oldu diyor.bu öyle gece şarja takıp sabah bozulmuş durumu değil.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
rom atim mi yani

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Temiz rom varsa at zaten servistede rom atacaklar. Ama garantinin gitmesini göze alacaksın.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
suan bi rom attim tablet cakisiyo ama dokunmatik yok fare var

sadece35

sadece35

Üye
Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
ne bricki tek doiunmatik yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt