Rom atma konusunda ufak bir bilgi alabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Rom atma konusunda ufak bir bilgi alabilir miyim?
Merhaba, ben daha önceden çok android kullandım fakat Samsung (Galaxy S) ilk defa kullanıyorum. Bunlarda kies, odin felan var. Rom dosyasını indirdiğimde yüklemeyi nasıl yapacağım? bunun hakkında ufak bilgi verir misiniz? cihazı yeni aldım, brick etmeyim. :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Eğer tek dosyalı romsa, dosyayı odin'den pda'ya koy. Eğer çoklu dosyalıysa, dosyaların adında yazar nereye koyman gerektiği. Kolay gelsin.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
peki bu recovery menü yü nerden bulacağım galaxy s için?

PriZm

PriZm

Üye
Madness'a yardım gerek sanırım :ehe

telefonunda hangi sürüm var? :D

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Madness'a yardım gerek sanırım :ehe

telefonunda hangi sürüm var? :D

2.2.1 :angry: note 2'in var üşenmeden yardım et bana Ali... :D sadece deneme amaçlı GamrezROM indiriyorum. kiesi yükledim pc ye başka ne gerek :D

PriZm

PriZm

Üye

2.2.1 :angry: note 2'in var üşenmeden yardım et bana Ali... :D sadece deneme amaçlı GamrezROM indiriyorum. kiesi yükledim pc ye başka ne gerek :D

Gerekli dosyalar:

En son çıkan Orjinal Rom:

Semaphore Kernel :

Odin:

Telefona son sürüm rom yüklemek

1)Rom dosyalarını masaüstünde bir yere çıkarıyoruz
2)Odin'i açıyoruz
3)Auto-Reboot,Re-Partition,F,Reset Time işaretliyoruz
4)Telefonu download moda alıyoruz.(ses kısma tuşu,Güç,Home tuşu) ve pc ye bağlıyoruz.
5)Eğer rom dosyasında 1 tane dosya varsa odinden pda bölümüne seçiyoruz.Eğer 3 tane dosya çıkarsa adlarını söyle ona göre yardım edeyim :D
6)Start'a basıp güncellemeyi başlatıyoruz.

Devamını evdeki misafirler gittikten sonra yazacağım :ehe

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
bu en son çıkan rom'u ne yapacağım ki? custom rom istiyorum ben. :(

- - - Eklendi - - -

Bu arada bişey okudum o doğru ise daha kolay bir yöntem.. Cwm yükleyip zip uzantılı dosyayı cwm den kurmak? yani t20, desire hd ve diğer modellerde de öyle yapıyordum zaten.. bunu uygulayım mı?

PriZm

PriZm

Üye
Sabırlı ol.Custom rom atmaya geçeceğiz tabi.Ama ilk önce son çıkan roma ihtiyacımız var.2.2.1 ile uyumlu adam akıllı cwm yok.

- - - Eklendi - - -

Teamviewer'ın varmı? varsa id at ben yapayım.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
yok ama senin için dağları delerim biliyorsun Ali.. :ehe dur hemen yükleyim. :D

Üst Alt