Tufkan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mesut Beyin verdiği yöntem doğru Benim ki yanlış MIEğer download moduna girebiliyorsan smart switch ile yazılım yükleyebilirsin. Mesut Beyin verdiği linkteki adımları tek tek yapman yeterli olacaktır. Son olarak J7 modelleri için tam düzgün çalışan custom rom bulunmamaktadır.
Ben yanlış demedim. Ama j7 lere odin ile rom yükleyemiyorsun. Bizzat kendi telefonumda denedim ve telefonumu bozdum. Benim telefonda sadece samsung yazısında kalıyordu. Ufak bir araştırma sonucunda konumda anlattığım yöntemle telefonuma sıfır yazılım kurabildim.Mesut Beyin verdiği yöntem doğru Benim ki yanlış MI
DOstum bence genelleme yapma senin telde olmamış diye.j7 lere odin ile rom yükleyemiyorsun.
Maalesef orjinal rom atarken hata alıyorum maalesef 4 farklı orjinal rom denedimDOstum bence genelleme yapma senin telde olmamış diye.
3 tane açılmayan j700f model telefonu odinle açtım . Velhasıl Direkt kendi konunu arkadaşa benim yorumumdan sonra önerdiğin için sanki benim yöntem yanlıştır izlenimi doğurdugu için sana takılarak şaka yaptım.iki yöntemin de doğru olduğunu sana takılarak bildirmek istedim yanlış anlamayasın ...
4 parçalı ve pit ne anlama gelmektedir bu konuları pek bilmiyorum açıklayabilirmisiiz?4 parçalı ve pit dosyası ile odinden yüklemeyi denedin mi hiç ?
Zaten iki şekilde hallolur. ama sanırım arkadaşın smartswitch için samsung driverları silip yeniden güncellemesi ve her ihtimale karşı başka usb kablo ve usb protu ile denemesi gerek.Kardeşim benim verdiğim konudakileri doğru yapmıyorsun. Desteklenmeyen cihaz hatası veriyor zaten. Sen o konudaki adımları tekrar dene yaparsın. Sorun yok kardeş ben kaç gün denedim odinle rom atmayı indirmediğim rom kalmadı atamadım. Smart switch ile çok kolay biçimde hallettim sorunumu.
Ben hiçbir zaman dört parçalı rom diye birşey yazmadım. Ayrıca 4 parçalı romu da ilk defa burada duyuyorum.Zaten iki şekilde hallolur. ama sanırım arkadaşın smartswitch için samsung driverları silip yeniden güncellemesi gerek.
benim yöntem için de 4 parçalı rom ile yapması gerek. başka alternatifi yok.
Bu arada sen hata aldıgın zamanlar 4 parçalı rom denemiş miydin.
Smart switch ile buraya kadar geldiysen çalışır rahat ol. Sadece indirmesi biraz zaman alıyor o kadar. Sabrettiğine değecektir.
Umarım çalışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?