Rom arıyorum :) Şarj önemli ! (s3)

Sponsorlu Bağlantılar

enes2609

enes2609

Üye
    Konu Sahibi
Rom arıyorum :) Şarj önemli ! (s3)
Selamın aleyküm arkaşadaşlar
S3 için Rom arıyorum sarjı iyi gitsin yeter :)
Arayüzüde güzel olsun :) Şu anda note 4 romu var

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Norveç romu yükle en iyi pil süresi onda bütün romlari yükledim yine yeniden Norveç Roma döndüm çok iyi

jongass

Üye
Norveç romundan kasıt NEE Nordic degil mi? Ben de yükledim onu fakat QS Kitkat ile pek bir fark goremedim hatta qs kitkat bazi konularda daha bile iyi. Boeffla kernel 6.5 ile stabil kullanmaktayim, yalniz telefon bostayken bile sicak gibi. 40 derecede hep, telefon islemcisinden swap alan kullandigim icin olabilir mi?

Bu arada Norveç romunu ben de tavsiye ederim biraz da gorunum ariyorsan su an kullandigim qs kitkat a bakabilirsin

enes2609

enes2609

Üye
    Konu Sahibi
link verebilirmisin qs kitkat ? bide norveç romunu bulamadım ata
bilrimisiniz

jongass

Üye
Norveç romunu sammobile'dan üyelik alarak indirebilirsiniz, Qs Kitkat in ise orjinal konusu 'dur NL1 romunu kullanmaktayim

enes2609

enes2609

Üye
    Konu Sahibi
kötü yazıoyor internette qs kitkat ben en iyisi norveç :) tşekkürler

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sarj senin kullanımına göre değişir note 4 romda ben 5 buçuk saat ekran süresi aliyorum sarjim yoğun 1 normalde 2 gün gidiyor ama ram biraz sıkıntı zorlamaya gelmiyor şişiyor. genel bütün romlarda ekran sürem 5-6 saat arası.
ben sotmax ultimate stock 4.1.2 ye dönmeyi düşünüyorum en iyi stabillik 4.1.2 de görünümü boşver

jongass

Üye
Stabil bir custom rom digerlerine gore, bulabildigim en iyisi idi. Rica ederim :)

cyanogenmod şarjı sömürmese ona geçeceğim, bir çaresi var midir? Boeflla kernel ise yarar mi ne yapmali?

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Norveç romu kendi kerneliyle kullanıyorum boeffla kernel iyi değil bence stoktan çok iyi verim aldım

Üst Alt