ByBlaCk4
Üye
-
Konu Sahibi
-
Knk lollipop gibi bi romKnk ver görselleri coşsun millet
EvetMarshmallow'mu yani diğer değişle android 6.0'mı cıktımı
Ben miui v6 kullanıyorum sitede paylastım bi sıkıntısı yok su anlık nfs mw falanda oynuyorum kasmıyo ancak hafızayı repart yaptıktan sonra romu kurdumSelam Arkadaşlar,
Konuyla alakalı olmasa da form güncel olduğu için yazıyorum.
Arkadaşlar elimde ki ace 2 durduk yere arasıra reset atıp duruyor,bazen ardı ardına güç tuşuna basıp tepki vermiyor ardından reset atıyor.Bu duruma yazılımsal olarak bir çare var mı ? Bu arada telefonu Cm11 ile kullandım.Cm 12 geçtim ve tekrar 4.1.1. geçtim bu sorunu düzeltemedim.Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Konuda sim calısmıyo diye belirtildi (RIL sim ile ilgili)arkadaslar ben denedım ama sim kartı görmüyor daha yol alması lazım bosuna ugrasmayın
ulan ace2 yi bıraktım g3 e gectim romlar iyice artmaya basladı nası ıs yaw
Chrono sağolsun ace 2 yi ayakta tutuyoace2 den gectigim note2 ye daha 6 cikmadi crono iyi calisiyor valla
cwm 6.0.2.8 kullanıyorum yükleyemiyorum romu Status 7 hatası veriyor çözümü nedir acaba ?
sağolun yaptım ama simi görmemesi kötü oldu o yüzden cm 12.1 geçtim f2sf haline geçtim daha stabil ve güzel ayrıca önerebiliceğiniz gap varmı ? PhilZ Touch 6 da yüklenicek ?
biliyorum deniyorum ancak status 7 hatası veriyor kendi sitesimden baktığımdada twrp istiyordu onuda zip olarak bulamadımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkten indirebilirsiniz. Tavsiyem. Platform: ARM Android: 5.1 Varitan: Pico indirmeniz olacak cihaz için hafif olan bir gapps.
Benim de hiç kullanmadığım yedek telefon olarak duran bir Ace 2 var. Onda bir ara kurup denemeyi düşünüyorum.
biliyorum deniyorum ancak status 7 hatası veriyor kendi sitesimden baktığımdada twrp istiyordu onuda zip olarak bulamadım
edit:Ace 2 için yok kendi sitesinde Ace 3 için var.
TeşekkürlerKaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu linki iyice inceleyin ve kurulumu yapın. Burada TWRP en son sürümünü Ace 2 derlemişler. Nasıl kurulacağını da kısa anlatmış.
Teşekkürler
Birde chrono kerneli yüklediğinizden emin olun diyor zaten cm12.1'in içinde var sorun olmaz değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?