ortak42 Üye tifazcik' Alıntı: Ace icin s5 rom var bizde ace2 icin yapalim android 5.0 ugrasiolar zaten en iyisi s5 i portlamak bn bilsem yaprim da bisey anlamadim portlamaktan Genişletmek için tıkla ... Novafusion bugun s advance ve ace2 için cm 12 verecek facebooktan yazdılar
tifazcik' Alıntı: Ace icin s5 rom var bizde ace2 icin yapalim android 5.0 ugrasiolar zaten en iyisi s5 i portlamak bn bilsem yaprim da bisey anlamadim portlamaktan Genişletmek için tıkla ... Novafusion bugun s advance ve ace2 için cm 12 verecek facebooktan yazdılar
ByBlaCk4 Üye Konu Sahibi tifazcik' Alıntı: Tm bizde s5 portlak ByBlaCk4 yapabidin mi s5 knk Genişletmek için tıkla ... Rom portluyom ancak calısmıyo.baska romlar denicem.büyük ihtimalle sistem belleği yeteriz diye installion aborted hatası alıyorumdur
tifazcik' Alıntı: Tm bizde s5 portlak ByBlaCk4 yapabidin mi s5 knk Genişletmek için tıkla ... Rom portluyom ancak calısmıyo.baska romlar denicem.büyük ihtimalle sistem belleği yeteriz diye installion aborted hatası alıyorumdur
tifazcik Üye peki Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ByBlaCk4 Üye Konu Sahibi tifazcik' Alıntı: peki Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunlar 2.3.6 ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu portlamayı denicem
tifazcik' Alıntı: peki Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunlar 2.3.6 ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu portlamayı denicem
ByBlaCk4 Üye Konu Sahibi djaydins' Alıntı: samsung ace s5830 da çalışır mı bu ? Genişletmek için tıkla ... Hayır
hamza BoZaN Üye ByBlaCk4' Alıntı: Hayır Genişletmek için tıkla ... Knk ne oldu portlayabildinmi s5 romu?
ByBlaCk4 Üye Konu Sahibi hamza BoZaN' Alıntı: Knk ne oldu portlayabildinmi s5 romu? Genişletmek için tıkla ... Yok knk olmadı