[ROM][4.4.2][Fast]Hypermax v9[Slim][S3 olsun sana S5][Themed][Fast][OG Battery mod][20 June]

Sponsorlu Bağlantılar

Paylaşımlar devamlı olsun mu?

• evet

Kullanılan: 6 100.0%
  • hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][4.4.2][Fast]Hypermax v9[Slim][S3 olsun sana S5][Themed][Fast][OG Battery mod][20 June]

Forumda zaten v8 versiyonu vardı şimdi karşınıza v9 ile çıkmış bulunmaktayım.

İNDİRMEK İÇİN LİNKİ HEMEN VEREYİM
İNDİR.

NASIL KURULUR

DOSYAYI İNDİRİN
full wipe YAPINIZ
ZİPİ FLASHLAYIN
Reboot the system YAPIN
Reboot into Recovery again(Bİ DAHA CWM GİRİN)
ŞİMDİ KERNELİ FLASHLAYIN AŞADA:
Flash yank kernel form (optional but best kernel for my rom)
follow the after flash instruction in the faqs post for more smooth performance and ram management issues

BİR TEŞEKKÜR YETERLİ MAXİCEP MUTANAT

• Beğen
Tepkiler: tdd46

fuatkrts

Üye
rom 47.9 mb bu nasıl bi rom böyle !!

serdar431

serdar431

Üye
v9 kendi başına rom değildir. v8 in üstüne kurulacak bir güncellemedir. v9 yüklemek için önce v8 yüklemelisiniz sonra v9 u

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ilk v8 konusuna gir sonra gel:D

YouNeverKnow13

Üye
S3 olsun sana s5

az gülmedim valla pazarda limon satar gibi :)

fuatkrts

Üye
Rom uzun şarj hariç. .çok sıkıntılı..

padisah_58

padisah_58

Üye
v8 çok güzel.. v9 ageçmeye değer mi??

mehmet2144

mehmet2144

Üye
s.a romu yükledim çok seri hızlı stabil görünüyo ilk denemelerimde,ama mesaj yazarken baktım ingilizce dil tahmini var.giriş dillerine baktım 15-20 adet dilvar seçilebilecek ve aralarında türkçe yok,normalde dil girişi kısmına girince mevcut diller güncelleniyor diyip türkçeyi indirirdik.bunda o seçenek yok,bi yardımcı olabilir misiniz

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şuan elimde cihaz yok bu yüzden bilemiyorum.

mehmet2144

mehmet2144

Üye
çözdüm sorunu ben,cevap için teşekkür ederim..

padisah_58

padisah_58

Üye
sesli komut özelliğini nasıl ekleyebiliriz??? sesli yazma yok, sesli kontrol özellikle kamerada ihtiyaç var, bunları ekleyebilir miyiz?

tdd46

tdd46

Üye
v8 yazılımı yüklü ama v9 güncellemesini nasıl kuracam üzerine ?benim s3 klon imei li boeffla karnel ile kullanınca romu fark ediyor mu performans ya da stabil olarak

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
v8 yazılımı yüklü ama v9 güncellemesini nasıl kuracam üzerine ?benim s3 klon imei li boeffla karnel ile kullanınca romu fark ediyor mu performans ya da stabil olarak
Normal rom kurar gibi
V8 kurulu ise direk üstüne kur

ss06

ss06

Üye
Arkadaslar romda reset problemi falan varmi deneyen arkadaslar bu rom ne kadar kullanilabilir bilgilendirirmisiniz lutfen..

tdd46

tdd46

Üye
akıllı bekleme gibi özeillikler bende çalışmadı sizde çalışıyor mu ? örnek kafayı çevirince video durdurma webde sayfa kaydırma gibi

Üst Alt