sahin02 Üye Konu Sahibi kenant' Alıntı: sahin02 arkadaşım bendede seclauncher uygulama yüklenemedi hatası alıyorum neden acaba? Genişletmek için tıkla ... Onun yerine Nova Launcher kullanabilirsiniz odexli rom deil yüzden
kenant' Alıntı: sahin02 arkadaşım bendede seclauncher uygulama yüklenemedi hatası alıyorum neden acaba? Genişletmek için tıkla ... Onun yerine Nova Launcher kullanabilirsiniz odexli rom deil yüzden
tarık_07 Üye Arkadaşlar bende clockworkmod 6.0.4.4 yüklü ama advantec bölümünde fix permisson yok? Me yapmama gerekiyo?
Arkadaşlar bende clockworkmod 6.0.4.4 yüklü ama advantec bölümünde fix permisson yok? Me yapmama gerekiyo?
katili Üye bende google play sunucu hatası alıyorum yardımtarayıcı çalışmıyor malesef durduruldu diyor 2 programda aynı uyarı var
bende google play sunucu hatası alıyorum yardımtarayıcı çalışmıyor malesef durduruldu diyor 2 programda aynı uyarı var
sahin02 Üye Konu Sahibi katili' Alıntı: bende google play sunucu hatası alıyorum yardım Genişletmek için tıkla ... uygulamara girip google ile başlayan tüm uygulama verileri silip telefonu kapatıp açın çözülür sorun..
katili' Alıntı: bende google play sunucu hatası alıyorum yardım Genişletmek için tıkla ... uygulamara girip google ile başlayan tüm uygulama verileri silip telefonu kapatıp açın çözülür sorun..
katili Üye sahin02' Alıntı: uygulamara girip google ile başlayan tüm uygulama verileri silip telefonu kapatıp açın çözülür sorun..[/QUOTE YOK HOCAM MALESEF OLMADI Genişletmek için tıkla ... PROGRAMLARIDA SİLİP YENİDEN KURDUM OLDU ŞİMDİLİK EYVALLAHarkadaşlar rom 10 numara 5yıldız tavsiyemdir kurunuz donma kasma yok şrj olayıda güzel ekran görüntülerini koymayı yapamadım ama kasinlikle tavsiye ederim
sahin02' Alıntı: uygulamara girip google ile başlayan tüm uygulama verileri silip telefonu kapatıp açın çözülür sorun..[/QUOTE YOK HOCAM MALESEF OLMADI Genişletmek için tıkla ... PROGRAMLARIDA SİLİP YENİDEN KURDUM OLDU ŞİMDİLİK EYVALLAHarkadaşlar rom 10 numara 5yıldız tavsiyemdir kurunuz donma kasma yok şrj olayıda güzel ekran görüntülerini koymayı yapamadım ama kasinlikle tavsiye ederim