sahin02
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır hocam donmaz bu Scripte Cm olanı zaten Cm sürümü içindir sorun başkadr tekrar yuklemeni öneririmCm9 final yüklü, honeyxup 7 son versiyon kullanıyorum kernel.Seedet 2.0 açık.Başka hiçbir twiks yada buildpro yok.Hafiza kartim yok, nirmal tel ana hafizaya attim flasladim telefin dondu kaldi.Bunu nasil flasliyoruz acaba onuda aciklarmisin?
Hocam burda yüklemeden önce diyor system etc/init.d içinde olan herşyi silip sonra mount and data yi tiklayp daha sonra zipi flasliyoruz ve mount and data unmount tan cikarp reboot edecen işleme tamamdırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızilgili linkten,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızolanı indirdim, tekrar kurdum ama gene aynı sorun oldu.Aşağıda anlatıyo, Mount /system and /data kısmını yapıyorum oda olmuyo, 2 3 kez denedim.Neyse sağol paylaşımın için, eyvallah.
1.Delete all others ram scripts you have installed in "/system/etc/init.d"
2. Copy 'Adrenaline Engine.zip' to your phone SD card
*For those who are using Cyanogenmod, download CM version
3. Reboot your phone to recovery mode
4. Mount /system and /data
5. Flash Adrenaline Engine.zip
6. Reboot your phone when finished installation
7. Done
Buda Jelly Bean için Başka konum bunları da uygularsan ramdan daha çok fayda alırsın kasma sıfır yani tabi Video kaydı yokdostum biraz karıştırmışım hallettim şimdi rom gayet güzel olmuş ram kullanımı felanda iyi
Hocam seeder o kernel de calismiyor onu kaldırın aynı şekilde Blackmart alpayi da kaldr batarya hızlı gitme sebebi işlemci ayaridir Interactive yap alttaki kutucuğu işaretle yine geri gel xamanlayici sa row yap alttaki kutucuğu işaretle tamamdırdostum uygulamalarda sorun yaşıyorum seeder blackmart tarayici ve batarya baya hizli iniyor
Eyvalah, böyle dosyalar ekledi aildiğim yere.Acaba yüklendimi nerden anlayabilirim?Hocam burda yüklemeden önce diyor system etc/init.d içinde olan herşyi silip sonra mount and data yi tiklayp daha sonra zipi flasliyoruz ve mount and data unmount tan cikarp reboot edecen işleme tamamdır
Jelly bean içinse kurabilirsinHocam senin romun üzerine başka scriptlr kursam problem olur mu etkiler mi
Hocam işlemci ayarları ile ilgili güncelleme yaptım onları yaptı iseniz olmaması gerek?Dostum deep sleepte 6 saatte yüzde 16 şarz yemesi normal mi sende 2 saatte hiç şarz yemedi dedin de
Hocam işlemci ayarları ile ilgili güncelleme yaptım onları yaptı iseniz olmaması gerek?
Kutucukları da işaretledi isen tamamdırbahsettiğin performanstan ınteractive ve row ayarları mı evet onları yaptım
Kutucuklar işaretli, işlemci ayarlarıda yapık.Acaba çalışıp çalışmadığını nereden anlayabilirim?Kutucukları da işaretledi isen tamamdır: 6 saate yüzde beş dese idin neyse derdim ama 16 çok yemiş
Kutucuklar işaretli, işlemci ayarlarıda yapık.Acaba çalışıp çalışmadığını nereden anlayabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?