Sarangni Üye teknolojibaronu' Alıntı: Şarjı su gibi içiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Tabi ki bir miktar etkiliyor frekansla oynandığı için ama öyle çok fazla etkilemiyor. Animasyonları felan kapatınca daha akıcı oluyor.
teknolojibaronu' Alıntı: Şarjı su gibi içiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Tabi ki bir miktar etkiliyor frekansla oynandığı için ama öyle çok fazla etkilemiyor. Animasyonları felan kapatınca daha akıcı oluyor.
BraveHeart1923 Üye ben runtastic adlı programı liqud smaşta cok rahat kullanırken bunda gps çekmiyor hatası alıyorum koşu yaptığım için gps çok önemli
ben runtastic adlı programı liqud smaşta cok rahat kullanırken bunda gps çekmiyor hatası alıyorum koşu yaptığım için gps çok önemli
ByBlaCk4 Üye Konu Sahibi hanifi160' Alıntı: ben runtastic adlı programı liqud smaşta cok rahat kullanırken bunda gps çekmiyor hatası alıyorum koşu yaptığım için gps çok önemli Genişletmek için tıkla ... Liquid romuna donmeni tavsiye ederim
hanifi160' Alıntı: ben runtastic adlı programı liqud smaşta cok rahat kullanırken bunda gps çekmiyor hatası alıyorum koşu yaptığım için gps çok önemli Genişletmek için tıkla ... Liquid romuna donmeni tavsiye ederim
ByBlaCk4 Üye Konu Sahibi hanifi160' Alıntı: bunu nasıl çözebilirim ondada telefon kendi kendini kapatıyor Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum
hanifi160' Alıntı: bunu nasıl çözebilirim ondada telefon kendi kendini kapatıyor Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum
The Shadow Üye hanifi160' Alıntı: ben runtastic adlı programı liqud smaşta cok rahat kullanırken bunda gps çekmiyor hatası alıyorum koşu yaptığım için gps çok önemli Genişletmek için tıkla ... Attığım all-in-one fixini kurdun mu? teknolojibaronu' Alıntı: Şarjı su gibi içiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Yok süt gibi içiyor
hanifi160' Alıntı: ben runtastic adlı programı liqud smaşta cok rahat kullanırken bunda gps çekmiyor hatası alıyorum koşu yaptığım için gps çok önemli Genişletmek için tıkla ... Attığım all-in-one fixini kurdun mu? teknolojibaronu' Alıntı: Şarjı su gibi içiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Yok süt gibi içiyor