ByBlaCk4
Üye
-
Konu Sahibi
-
Var ama gerek yok novathor settingsten yapabilirsinVold stab falan var mı hafıza değiştirmek için ?
Voldfstab var maxicepte daha once paylasıldı diye konuya eklemeyi gerek duymadımVold stab falan var mı hafıza değiştirmek için ?
Knk oyunları indircek kadar internetim yok birde romda novathor settings yokKnk asphalt 8 , gangstr rio, gta sa, rr3, rr2, gangstar vegas gibi oyunları dene onlarda nası bi sole baaa
Var ama gerek yok novathor settingsten yapabilirsin
Nası yokVoldfstab var maxicepte daha once paylasıldı diye konuya eklemeyi gerek duymadım
Knk oyunları indircek kadar internetim yok birde romda novathor settings yok
Yok knk baya bayaNası yok
Kurunca aktifleşiyomu yani işe yarıomuYok knk baya baya
Bilmiyom knk denemedim ben onu kullanmıyom gerek duymuyom 800 mhz ile gunlerdir kullanıyorum kasmadan eser yok ben cihazı zorluyom kasmadan eser yok cok sasırdım cihazın kasmamasınaKurunca aktifleşiyomu yani işe yarıomu
İyi knk kullan ama ben şuan cm11 final güncellemesini kullanıyom chrono nun cerdiğiBilmiyom knk denemedim ben onu kullanmıyom gerek duymuyom 800 mhz ile gunlerdir kullanıyorum kasmadan eser yok ben cihazı zorluyom kasmadan eser yok cok sasırdım cihazın kasmamasına
Knk nasıl iyimi bende onu kurcam ama emin deilimİyi knk kullan ama ben şuan cm11 final güncellemesini kullanıyom chrono nun cerdiği
Cwm ile kurcancwm siz mi kuracaz
Cwm yi konuya bos yere koymak istemedim sonucta dakka bası rom atan insanlarız ve cwm hali hazırda elimizde bulunuyorkoymamışsında konuya ondan hatırlatıyım dedim
romu kurdum ama bir eksik var orta tuşla uyandıramıyom telefonu nasıl yapacam
Şarjı su gibi içiyor mu?Türkiye 4.1.2 sürümünün üzerine 1.2 GHZ bir Kernel flashladım cihaz gayet akıcı. Zaten yedek cihaz olarak duruyor evde. Arada bir açıp ROM felan bakıyorum ama bu 1.2 Kernel oldukça iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?