ben yamalı g.play i kurdum zaten ama dedim gibi şimdi bu uygulamayı kuramıyom yetersiz hafıza deip kurmuyo ben hep lucky kuruyom sorun yok bi gariplikte yok neyse ilgin için saol kardeşim.
yok kardeş bi bunun için tele formatmı atayım herşey gitsin olmaz o iş dedim gibi hafıza bol olay o deil şu an 500 mb civarı hafıza war telde ilk kurduğumda kurulmuştu zaten, lisans isteyince kaldırıp tekrar kurayım dedim sonra patch lerim die düşündüm bida kurulmadı işte ram yetiyo zaten de e fazla mal göz çıkarmaz dedik ondan yapacaktım o kadar da gerekmio açıkçası 1 gb ram var normalde 200-250 mb civarı kullanılabilir oluyo oyun oynarken düşüyo işte srıf ondan istediydim
Bende galaxy tab 3.7,0 var yeni cikti bi kac ay oldu custom rom yuklu kernel stock rooted yaziyor xda da zram destekli kernelde var onu flashlayipta mi kullaniyim bu uygulamayi yoksa stock kernel olurmu uygulamayi kurdum actim bi hata almadim simdi bide zram mi daha iyi swap mi dicektim swap dersen bide ayarlari nasil olcak bu uygulamanın swappines fln ?
beyler size daha kolayını vereyim eğer paylaşımcı arkadaş bişey demiyecekse bunu deneyin hem ücretsiz hem çok kolay bi kullanımı var 2. önizlemedeki ekran geliyo kaç mb istiyosan yazıyosun create tıklıyosun sonra activate nin altında on'a tıklıyosun ik dk kada yapıyo swap işlemini. istediğin zaman yine programı açıp kolayca swap dosyasını siliyosun tavsiye ederim.
Valla kardeşim hafıza kartının iyiyse class 10 gibi eğer hafıza kartında ext4 veya linux swap alanı oluşturup kernelinde destekliyorsa swapper gibi bişey kullanmanı tavsiye ederim arada ki farkı daha iyi görürsün. Ama hafıza kartın class 4 falansa hiç uğraşma derim yaptığının pek yararı olmuyor.