Robot Teknolojisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Robot Teknolojisi

- - - Eklendi - - -

Yok artık o_O

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;IhVu2hxm07E]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=IhVu2hxm07E&feature=endscreen[/video]

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Oldu biz kalkalım o zaman. :oha:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;dDJvxytHBOI]http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=dDJvxytHBOI&NR=1[/video]

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;ZsR0SqccjvU]http://www.youtube.com/watch?v=ZsR0SqccjvU&NR=1&feature=endscreen[/video]

Yönetici tarafından düzenlendi:

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
:oha:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Yıl oldu 2012 hani robotlar nerde diyorum fakat harbiden adamlar yapmaya başlamış yahu bi on seneye bilimkurgu gerçekleşmeye başlayacak gibi duruyor..
Evde sokakta işyerlerinde onnları görmeye başlayacağız gibi görünüyor :)

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
aynen yakında bunlar bizim yerimizide almaya kalkarlar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Ama filmlerde genelde basit yapılı robotlardan gelişmiş teknolojilere doğru gidişat olur günümüzde ise insan mimikleriyle donatılmış insandan ayırt edilemeyenleriyle direk tanışacağız gibi duruyor

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
evet gidişat kötü gidiyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne var yani bizde de bi robot yok ama okulda en azından kolu var el hareketi bile yaptiriyoruz :ehe sensörleri ve diger parçarları çok pahalı maddi destek sunuldugunda zor is degil.
Tabi bir de insan islevleri için saglam bi programlama gerekli uzuv benzerlikleri için de plastik cerrahi uzmanları tamamdır
:pro:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Kötüye gitmiyor çok daha güzel olacak insan hayatı ağır ve pis işlerde onlar çalışacak..
Ama I Robot [Ben Robot] filminde dedektifin söylediği o dehşet verici sözüde aklımdan çıkaramıyorum: ''Galiba insanları insanların öldürdüğü zamanları özleyeceğiz..''

Lakin bu bir senaryo.. Şimdilik o kadar üstün yapay zekadan söz etmek zor.. Ama 50 seneyide pek geçmez bu hızla.. Ben robotların insanlarla bir bütün olarak yeni bir gelecekte beraberce yaşadıkları bir dünyayı özümsüyorum.. Hayalimdeki gelecekte bu olmalı..

- - - Eklendi - - -

Asimo karaterindeki robotlar ile hayatınızı paylaşmak ne gibi zararlı olabilirki :)..
Kızla dansına bakarmısınız hani al sev yani :ehe

KırcalıHolding

Üye
akıllı telefonlar akıllı tvler akıllı biletler devamlı makinelere akıl enjekte edilmeye başlandı yakında yapay zekayı makinelere enjekte edecekler ve alın size yeni bi ırk.. Aslında bu döngünün insanların birbiriyle savaşmaktan bıkmaya başladığı savaşacak yeni bir ırk bulma gayreti içinde büyük bir hızla bu noktaya gittiğini düşünüyorum...savaşı kimin kazanacağınıda tahmin etmek için bilim adamı olmaya gerek yok..Ama böyle bir durumunda tüm dünya insanlarını birleştirici bi rol oynayacağı kesin.saygılar

Software95

:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt