Robinho Beşiktaş'a gelecek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Robinho Beşiktaş'a gelecek mi
Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş'ta, taraftarları heyecanlandıran bir diğer olay da Robinho'nun transferi ile ilgili çıkan haberler.

Siyah-beyazlı takımda ilk olarak sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan Mustafa Denizli'nin yerine Alman Bernd Schuster getirildi. Hemen sonrasında Alman Hilbert ve hemen onun sonrasında da büyük bir imza şov ile Portekizli yıldız oyuncu Ricardo Quresma takıma dahil edildi.

Bu transferlerle yeni sezona bomba gibi hazırlanan Beşiktaş'ta taraftarları heyecandıran bir diğer haberde Robinho dedikoduları.


Bir kaç haftadır süre gelen bu transfer haberine Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı son noktayı koydu.

LİGTV muhabiri Ömer Güvenç'e konu ile ilgili açıklama yapan Adalı, söyledikleriyle Beşiktaş taraftarlarını oldukça üzdü.

İşte Serdar Adalı'nın, Robinho ile ilgili açıklamaları: "Külliyen yalan. Böyle bir transfer söz konusu değil. Böyle bir şey yok. Bu haberler nereden çıkıyor? Ne benim ne de Yıldırım Demirören'in verilmiş böyle bir sözü yok. Hatta böyle bir şey konuşulmadı bile. Sanki bizim kenarda 100-200 milyon dolar paramız var da gidip bu oyuncuya vereceğiz. Bu transfer söz konusu değil. Bundan sonra 10-15 gün transferi dondurduk. Zapo'yu da kampa götüreceğiz. İki kanat oyuncumuz eksikti. Bunları takıma kattık. Bundan sonra 19-20 yaşında, 1.90 boyunda, rakip defansı yıpratacak bir forvet arıyoruz."
 
Tepkiler: minoo

haltie

Üye
    Konu Sahibi
gelmiyecek demiş zaten birde adam zaten brezilyada bir kulüple anlaşmıştı.
 
hayırlısı olsun Robinhosuzda yapabiliriz
 

haltie

Üye
    Konu Sahibi
çok şart değil gelse hayır demeyiz ama olmasada olur
 
Yalanlamaya rağmen Gazeteler ısrarla Robinho ile görüşüldüğünü yazıyo
 

haltie

Üye
    Konu Sahibi
zorla getirtecek
 

haltie

Üye
    Konu Sahibi
adam anlaşmış normalde brezilyada bir kulüple nedir bu ısrar çözemedim
 

Revengeful

Emekli Yönetici
Abi kaç defa diyecem ya böyle konuları mizaha koyun yaw...
 

haltie

Üye
    Konu Sahibi
queresmayı mizahtan spora taşıdık
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu konuyu arslansem açmazsa inanmam
 

anemik

Üye
Quaresmayada öle diolardı ama geldi.Adalı & Demirören 2 lisi bu yıl onuda getirir merak etmeyin
 
Abi kaç defa diyecem ya böyle konuları mizaha koyun yaw...
ömrü hayatınızda görmediğiniz bir törenLe Türkiye için geLmiş geçmiş en kraL topcuyu getirdik.. Robinho' geLirse eğer ki sponsor buLunursa büyük bi ihtimaL o zaman aLacagınız rengi hayaL edemiyorum..
 

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ömrü hayatınızda görmediğiniz bir törenLe Türkiye için geLmiş geçmiş en kraL topcuyu getirdik
doğru valla messi gelene kadar en iyisi bu
 

haltie

Üye
    Konu Sahibi
beklemeyelim mümin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...