Roberto Carlos: "Şampiyon Real Madrid"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Roberto Carlos: "Şampiyon Real Madrid"
Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen, bir çok futbol adamı tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki olarak gösterilen Roberto Carlos, La Liga'da yaşanan şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın Getafe'yi 4-0 ile geçtiği maçın ardından gözler Real Madrid'in bugün oynayacağı Atletico Madrid maçına çevrildi. Roberto Carlos'a göre Real Madrid bu maçtan galip ayrılırsa büyük ölçüde sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacak. AS'a konuşan efsanevi oyuncu, "Real Madrid, eğer Atletico'yu yenerse şampiyonluğa çok yaklaşır. Real, Barcelona'nın takibinin ve Atletico Madrid'in yüksek motive ile sahaya çıkacağının farkında. Fakat bunun baskı oluşturacağını tahmin etmiyorum. Sezon sonuna kadar her iki takımında zor maçları var." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in Portekizli savunma oyuncusu Pepe'ye hayran olduğunu dile getiren Carlos, "Pepe, sahada çok farklı bir kimliği bürünüyor. Saha dışında oldukça sessiz olmasına rağmen, maç sırasında çok hırslı ve biraz da deli. Onun bu yönünü çok seviyorum. Her takımın onun gibi oyunculara ihtiyacı var." şeklinde konuştu.

Real Madrid, Atletico Madrid maçından galip ayrılması durumunda sezonun bitmesine 6 hafta kala, Barcelona'nın 4 puan önünde bulunacak.
 
technoshark

technoshark

Üye
şampiyon bu şekilde gider ise barcelona.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

heathrow
Cevap
8
Görüntüleme
440
heathrow
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
318
@Safak
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
500
DiaBLoS
Kdr05
Cevap
3
Görüntüleme
374


Üst Alt