ROBERTO CARLOS' A BÜYÜK ONUR. Altın Ayak Carlos !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
ROBERTO CARLOS' A BÜYÜK ONUR. Altın Ayak Carlos !..
Roberto Carlos'a büyük onur !.. Kariyeri büyük başarılarla dolu olan Fenerbahçe'nin Dünya yıldızı Roberto Carlos, geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve uluslararası arenada büyük saygınlığı olan Golden Foot'u kazandı !..


Geçtiğimiz yıl Golden Foot'u Juventus'un İtalyan yıldızı Alessandro Del Piero'ya çok az oyla kaptıran Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, bu yılki ödüllerin en büyük favorisi olarak gösterilmişti.

29 Ağstos'ta sona eren internet oylamasında Buffon ve Totti ile birlikte ilk üçte yer alan Carlos'un ödülü kazandığı bu akşam yapılan törende açıklandı. Ödül töreni için Monte Carlo'da bulunan Carlos alkışlar eşliğinde sahneye çıktı ve ödülünü Monte Carlo prensi Alberto'nun elinden aldı.

29 yaşını doldurmuş ve önemli başarılara imza atmış dünyanın sayılı futbolcularının yer aldığı adaylar arasından bu ödüle layık görülen Brezilyalı yıldızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Golden Foot bugüne kadar çok sayıda ünlü simayı konuk etti. Bu isimler arasında Pavel Nedved, Maradona, Andriy Shevchenko, Roberto Baggio, Platini, Weah, Dino Zoff, George Best, Zico ve Ronaldo da vardı.

Bu arada galaya Fransızların efsane futbolcusu Zinedine Zidane da katıldı.

Gala gecesinde açık arttırma ile yapılacak satışlardan elde edilecek gelir Zidane'ın dünyada genç ve ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik yaptığı çalışmalarda kullanılacak.

Carlos, Monte Carlo'daki Şampiyon Geçidi'ne ayak izlerini de bıraktı. Buraya ayak izlerini bırakan efsanevi futbolcular arasında Zinedine Zidane, Luis Suarez, Igor Belanov ve Roger Milla gibi isimler de bulunuyor.

Bu arada geçen yıl jüri başkanlık görevini üstlenen ve en başından beri Golden Foot jürisinde görev yapan Lig TV İtalya Temsilcisi Dündar Kesaplı da Carlos'u ilk tebrik eden gazetecilerden oldu.

Carlos duyduğu heyecanı gizlemezken, "Bana güvenerek oy veren herkese, özellikle de Fenerbahçeli taraftarlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

(Ligtv.com.tr)


NoT: İşte R.carlos farkı;) Kulakları çınlasın bazılarının.
 


HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
valla bende az oy vermedim yani...hayırlı olsun...türkiye adına iyi bir reklam olur inşallah
 
lovestar

lovestar

Üye
yakışır carlosa.iyi topçu.kariyeri sağlam.hangi takımda oynadığı farketmez.yiğidi öldür hakkını ver...
 
schumici

schumici

Üye
helal olsun carlos a tebrikler:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt