Robert Downey Jr. (Tony Stark) O Artik Yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Robert Downey Jr. (Tony Stark) O Artik Yok mu?
Iron Man 3 için serinin son filmi denildi. Ancak Black Shane ile yapilan konusmada serinin 4 hatta 5 film olacagini belirtti. Avengers 2 ve 3 için görüsmeler yapan Robert Downey Jr. Yeni bir Iron Man filminde oynamakta isteksiz oldugunu belirtti. Iron Man ile bütünlesmis olan oyuncunun eger 4 ve 5 te oynamaz ise gerek kazanilicak para gerek izlenme sayisi olarak Kaptan Amerika veya Thor ile ayni düzeyde kalacagini belirtildi ki Iron Man , Avengers ten sonra en çok izleyiciye ve gelire sahip film. Ona ek olarak Yenilmezler 2 nin 1 Mayis 2015 te çikmasi belirlenirken 3 için 2017 den kisa bir zaman düsünülmüyor. (Bende bu filmi oyuncudan dolayi izliyorum ve Yenilmezlerde dahil tüm seriyi izledim)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
yine sherlock holmes yok :off:

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet aslinda Sherlock Holmes dede basarili ama Tony Stark rolü daha uygun bence mimikler ifadeler vs.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sherlock holmes karakteride yakışıyor bence 3. seri filmi herkes bekliyor ama ses seda yok ben sherlock holmesi daha çok seviyorum tony stark karakterindense

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tabi ki bu zevk isi bende Tony Rolünü seviyorum ha birde o 3. Seriyi bende duydum ne zaman

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bilmiyorum ki ne zaman çıkar 3. seri

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hakikaten ya Robert Downey Jr'sız Iron Man gitmez ya...Nasıl ki Christian Bale Batman için en ideal aktör...

• Beğen
Tepkiler: Serhan