Robben: "Hayatımın en kötü sezonuydu"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Robben: "Hayatımın en kötü sezonuydu"
Hollanda Milli Takımı'nın ve Bayern Münih'in yıldız hücum oyuncusu Arjen Robben, hayatının en kötü sezonunu geride bıraktığını söyledi.

Bu sezon hem Bayen Münih hem de Hollada Milli Takımı forması altında hayal kırıklığı yaşayan Robben, kritik maçlarda kaçırıdğı penaltılarla eleştirilerin odağı haline geldi.

Çok kötü bir sezon geçirdiğini söyleyen Robben, Goal.com'a yaptığı açıklamada, "Hayatımın en kötü sezonunu geride bıraktım. Milli takımda da, Bayern Münih'te de büyük hayal kırıklığı yaşadım. Şampiyonlar Ligi çok büyük bir şok yaşattı. Milli takımda da böyle bir şeyin olmasını beklemiyordum." sözlerini kullandı.

Puansız bir şekilde elenmelerini de değerlendiren yıldız oyuncu, "Asla bu şekilde puan alamadan veda edeceğimizi düşünmemiştim. Hepimiz bunu söylemekten dolayı üzgünüz. 2010 Dünya Kupası'ndan çok daha farklı bir atmosfer vardı." sözlerini kullandı.

"Asla bu kadar karamsar olup turnuvaya puansız veda edeceğimizi düşünmemiştim.

- Arjen Robben

Danimarka maçının tüm planları değiştiridiğini söyleyen Robben, "Nerede hata yaptık bilmiyorum. Finale kadar yükselebileceğimi düşünüyorduk ama Danimarka bizim katilimiz oldu. Hollanda yakalığı bu iyi nesili kaybetmiş değil. 2014 yılında yapacak daha çok işimiz var." sözlerini sarfetti.

Son olarak tatile çıkmaya ihtiyacı olduğunu ve bu sezonu tamamen unutmak istediğini söyleyen Robben, sözlerini bu şekilde noktaladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...