Road Train

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wingman

wingman

Üye
    Konu Sahibi
Road Train
Bu kamyonları bir filmde görmüştüm ve tabiri caiz ise Dumur olmuştum. İlk kez böyle bişey gördüm ve sizinle paylaşmak istedim. Bunlar Avusturalya'da nakliyede kullanılan çok enteresan kamyonlar. Ve bence gerçekten akıllıca. Ray döşeme derdi, bakım masrafı falan da yok. Zaten arazi bol, yolu tesfiye et yeter. Bu arada filmde gördüğüm kamyon bunlardan daha uzundu. Onu bulamadım bunlarla idare edin

_BECK_HAM_

Üye
ii de kardeş bu kamyon virajlı bir yolda dönerken kesin koyar bir yerlere...arkası baya uzun..
konvoy yapmışlar...

pasa

pasa

Üye
<div class='quotetop'>(wingman &#064; Apr 20 2006, 03&#58;29 AM) [post=319667]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu kamyonları bir filmde görmüştüm ve tabiri caiz ise Dumur olmuştum. İlk kez böyle bişey gördüm ve sizinle paylaşmak istedim. Bunlar Avusturalya&#39;da nakliyede kullanılan çok enteresan kamyonlar. Ve bence gerçekten akıllıca. Ray döşeme derdi, bakım masrafı falan da yok. Zaten arazi bol, yolu tesfiye et yeter. Bu arada filmde gördüğüm kamyon bunlardan daha uzundu. Onu bulamadım bunlarla idare edin

[/b][/quote]
sıkıysa türkiye kullansınlar da görelim

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Allah korusun bunlar Türkiye de olsa :s

barabelli

barabelli

Üye
bıtane sollarsan 4 kamyonn solladıom dersın ard arda bune bole bunlar turkıyede olamaz kesın buyuk facıalar olurdu olsaydı .. .

wingman

wingman

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(_BECK_HAM_ &#064; Apr 20 2006, 10&#58;34 AM) [post=319738]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ii de kardeş bu kamyon virajlı bir yolda dönerken kesin koyar bir yerlere...arkası baya uzun..
konvoy yapmışlar...
[/b][/quote]

Hocam Türkiye&#39;de olmaz zaten. Adamlar Avusturalya&#39;da yapmışlar. Ve zannediyorum sadece oraya has bişey bu.

kikaksk

kikaksk

Üye
bu kamyonu sollayana 100 bin lira verecem...

tofy

Üye

ne kadar uzunn
akıllıca işlerine yarıyordur ve tabi onlar için kaza sebebide değilse ne kadar iyi

jöly

Üye
tren gibi kamyonlar bizim ülkemizde kesinlikle olmaz

turgay89

turgay89

Üye
hakkaten super aletler yaa

wingman

wingman

Üye
    Konu Sahibi
siz asıl filmdeki sahneyi görücektiniz.
Avusturalya&#39;da güneş enerjisiyle çalışan arabaların yarışını konu alıyor. Bir sahnede yarışçılarla bu kamyonlar karşılaşıyor. hem yarışçılar sollama yapıyor hem kamyonlar birbirini solluyor. (Manzara müthiş) en sonunda arabalar iki kamyonun arasında geçiyorlar ama kamyon bitmek bilmiyor. Toz duman gürültü..
Kamyonlardan çıkan motor sesini duyacaksınız. Resmen kükrüyorlar.
Filmin ismini hatırlarsam yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt