pirenuri
Üye
servis olayını önce Türkiyede bir düzeltsinler KVK veya Genpa ile anlaşsınlar Teleservis ağından kurtarsınlar birde çıkardıkları ürünü erkenden gösterip piyasaya geç sürmesinler Türkiye'ye de zamanında gelsin ondan sonra Microsoft Lumia alırken 2 defa düşünmeyelim.Ne olacak bozulunca bu cihaz.
Reklamlarada ağırlık versinler.Reklamlarda diğer firmalar telefonun özelliklerini güzel güzel anlatırken bizim Ms bundan aciz .Rengarenk hoş cihazlar ama tanıtım Sıfır.
Aşağıda iphone 6 plus ile Lumia 830 'un reklamı hangi reklam daha iyi siz karar verin Lütfen.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şöyle de bir şey var. Lumia 830, 1300 lira, İphone 6 ve 6+ 2500 ortalamaya sahip. İphone reklamındaki Erol Günaydın minimum 100 bin lira ücret almıştır. Reklam ajansı da bir o kadar almıştır. E bunun bir de yayın ücreti var. Şimdi hangi cihazın reklamı rantabl. Ülkemizdeki lumia satışları ortada. Sadece bir model için bir milyon liranın üzerinde reklam gideri hiç akıllıca değil. Hele ki Lumia cihazlarının maliyetleri dolayısıyla kar marjları da iphone modellerine oranla oldukça düşük olduğunu düşünürsek.Normalde ben de pek sevmem Lumia reklamlarını ama burada bence 830un reklamı çok daha iyi İphone 6 nın saçma reklamından
Katılıyorum sana ali kemal abi. Ayrıca bence reklam hiç de güzel olmamış bizim gibi bilinçli tüketicilere işlemez bu reklam. Reklamda sürekli büyük deniyor ve özellikleri de büyük daha iyi anlamında 'huge' kelimesi kullanılıyor oysa ozelliklerine bakınca hepsi çok daha önce çıkmış özellikler. Sadece daha iyi lansa ediyorlar. Apple markasının arkasına saklanıyorlar ama çok sureceğini sanmam.şöyle de bir şey var. Lumia 830, 1300 lira, İphone 6 ve 6+ 2500 ortalamaya sahip. İphone reklamındaki Erol Günaydın minimum 100 bin lira ücret almıştır. Reklam ajansı da bir o kadar almıştır. E bunun bir de yayın ücreti var. Şimdi hangi cihazın reklamı rantabl. Ülkemizdeki lumia satışları ortada. Sadece bir model için bir milyon liranın üzerinde reklam gideri hiç akıllıca değil. Hele ki Lumia cihazlarının maliyetleri dolayısıyla kar marjları da iphone modellerine oranla oldukça düşük olduğunu düşünürsek.
Yıllarca arm11 kakaladılar normalİnadina yapiyorlar bence
Kesinlikle katiliyorum ama bu 10 yil surmezYıllarca arm11 kakaladılar normal
Lumia 1320 bile 1 GB RAM kullanılmışken bunda 512 MB imkanı yok. Ayrıca ben hiç 512 MB Ram haberi görmedimBazı yerlerde 512mb ram bazı yerlerde 1 gb ram olacağı yok net bir bilgi var mı ?
Şu habere bi bakın ...Lumia 1320 bile 1 GB RAM kullanılmışken bunda 512 MB imkanı yok. Ayrıca ben hiç 512 MB Ram haberi görmedim
Linki gördükten sonra bakmama gerek kalmadıŞu habere bi bakın ...
Bu telefonu bende aslında merak ediyordum, fakat 1520' yi düşünmüştüm daha önce. Bir fiyat araştırması yapayım dedim, 1520' yi bulamadım. Hatta bazı mağazalarda Nokia satılmıyor. Enteresan. Gold Bilgisayar, teknosa bunlardan bazıları.
Fiyatı ne kadar olur acaba 1320 almayı düşünüyordum bu cihaz aklımı çeldi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1000-1200 civarı olacaktır.1320 yi biliyorum fakat 1330 ne kadar olur diye merak etmiştim
2015 'de gelecek olan yeni vergilerle hesaplarsak 1400 olur herhalde1000-1200 civarı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?