Rıza Çalımbaya şarkı armağan ediyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sambadisakkarit

Üye
    Konu Sahibi
Rıza Çalımbaya şarkı armağan ediyorum...
Çalımbay'ın geçen sezon çalıştırdığı takımdan, Beşiktaş uğruna ayrılması başlı başına bir hataydı. Ayrıca "ya tutarsa" mantığı ile bir futbol takımının idaresi sizin ellerinize bırakılıyorsa; güven problemi yaşayacağınızı önceden tahmin etmeniz zor olmamalıydı.

Hedeften uzaklaşılmış bir sezonu fevkalade başarılı geçirmesine karşın; Rıza Hoca'ya teknik direktörlükten çok, emektar futbolcu kimliğini yakıştırmayı uygun gördü yönetim. Şuradan da bellidir ki; maddi çıkarlar ön planda tutularak; Beşiktaş futbol takımının teknik hocalığına getirilen bir futbol adamına, eldeki mevcut kadroyla yetinme; yönetimin transferlerine boyun eğme gibi zorunluluklar getirilmiştir. Yine yönetim, başarısızlığın altına elini koymaktan çekinmiştir ki; Rıza Hoca'yı avrupa kupası maçında görevinin başında istemedi. Bunun sebepleri de apaçık ortadadır. Rıza Hoca'yı gönderme çabası, kurtuluşa atılan adımmışçasına gösterilmek istenmektedir. Başarısızlığın tek nedeni olarak ilan edilmek istenen Rıza Hoca'nın, avrupa kupası maçına takımının başında çıkma teklifi, inanılmayacak bir biçimde Beşiktaş'ın çıkarları gözardı edilerek reddediliyordu. Alınabilecek herhangi bir iyi netice sonrasında, Rıza Hoca'nın başı dik ayrılmasına mani olunmakla birlikte, yönetimin başarısızlığını hatırlatabilecek her türlü izden kurtulmak istenmektedir.

Yine, yeni, yeniden; son kurtarıcı kim olacak bilinmez... Nasıl Fatih Terim'in Galatasaray'daki ikinci dönem başarısızlığı yönetimin başarısızlığı ile doğrudan bağlantılı iise; Rıza Çalımbay'ın da başarısızlığının yegane nedeni Beşiktaş yönetimidir. Futbol adamlarına bu türlü muameleyi layık görenlerin, kendilerinin utanmaları gerektiğini hatırlatırken; Rıza Hoca'ya da Candan Erçetin'den Her Aşk Bitermiş isimli parçayı armağan ediyorum...

Aşk bu
Geliyorum demeden geliyor
Gitmiyor
Unutmak
Öğrenmekten daha çok zaman alıyor
Bilgi ceza bilgi suç
Taşımak ağır
Ben aşkı yüz metreden tanırım

Yeni değil bu yalnızlık
Ne sokaklar ne evler bildik
İyi gelir ilk zamanlar
Yaşadıkça biz öğrendik

Her aşk bitermiş birgün bildim
Her aşk bitermiş öğretildim

Gözüm aynı göz ruhum eski
Sözüm aynı söz susmam yeni
Günüm aynı gün geceler eski
Tenim aynı ten üşüyorum şimdi
 


AntiTuk

Üye
ellerine sağlık kardeş güzel yazmışsın :bravo:

yazık oldu Rıza hocaya
 
Caine

Caine

Üye
candan erçetinin bu parçası rıza hocaya iyi gitti ama ben kalmasından yanaydım 3-5 maçla ipi çekilecek adam değldi. her ne kadar kendi istifa etsede bence ettirlildi gibi :(
 

judge1903

Üye
Yazık oldu Rıza hocaya...Beşiktaş keşke bu sene ligi 10. bitirseydi ama Rıza hoca gitmeseydi böylece hem Türk antrenörler hemde Beşiktaş kazanırdı şimdi yuabancı biriyle Şamp. ligine gitsen nolur???(bu sene için konuşuyorum)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt