Ripple, Tron ve Stellar fiyat analizi: Boğalar geri mi dönüyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Ripple, Tron ve Stellar fiyat analizi: Boğalar geri mi dönüyor?
Ripple, Tron ve Stellar’da dün kısmi fiyat artışları yaşandı. Fakat bugün itibariyle dünkü artışların bir kısmı erozyona uğradı. Kripto para piyasalarında bir canlanma var lakin yatırımcılar boğa koşusu için henüz ikna olmuş değiller.

Ripple, Tron ve Stellar

Kripto para piyasalarının en büyük üçüncü kripto parası Ripple (XRP) 0,3175 dolardan işlem görmektedir. Ripple dün 0,32 doların üstüne çıkabilmişti fakat 0,32 doların üstünde tutunamıyor. Daniel Jimenez, Ripple fiyatları konusunda iyimser bir beklentiye sahip. Jimenez’e göre Ripple Mayıs’ın sonlarına doğru 0,50 dolar seviyelerini bulabilir. Ancak Ripple bu yönlü yükseliş için gerekli alım desteğinden uzak. Ayrıca yatırımcılar, Ripple fiyatlarının artışından sonra olası bir dumping korkusu yaşamaktadırlar.

Dünkü fiyat artışında 0,0236 doların üstünde çıkan Tron (TRX) fiyatları yazının kaleme alındığı saatlerde 0,0231 dolardan işlem görmektedir. Sıralamada 10’uncu olan Tron’un toplam piyasa değeri 1,5 milyar doların üstündedir.

Tron’un ileride karşılaşabileceği iki önemli direnç seviyesi var. Bu direnç seviyeleri 0,024 ve 0,029 dolar seviyeleridir. Bu arada Chaikin göstergelerine göre Tron aşırı alım bölgesine yaklaşıyor. Tron 0,024 dolarlık direnç seviyesini önümüzdeki haftalar kıramazsa 0,022 dolarlık destek seviyesine gerileme ihtimali gün yüzüne çıkar.

Son olarak son haftaların gözdesi Stellar (XLM)’e göz atıyoruz. Stellar yazının kaleme alındığı saatlerde 0,108 dolardan işlem görüyor. Stellar, 0,10 dolar seviyesinde artık güçlü bir destek bulmuşa benziyor. Stellar hala alım bölgesinde bulunuyor.
 


Üst Alt