RIM gidiyor, Blackberry geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
RIM gidiyor, Blackberry geliyor!
Blackberry uzun zamandır mobil piyasada yer alıyor ve artık kendine yer edinmiş durumda. Öyle ki klavyeli telefon deyince akla ilk Blackberry geliyor. Ancak Blackberry'nin bağlı olduğu, babası olarak tanımlayabileceğimiz RIM firmasını bilen kişi sayısı çok az. RIM, yani 'Research In Motion' bu durumdan sıkılmış olacak ki bundan böyle finansal alanda da RIM ismini kullanımdan çıkardı ve bundan böyle Blackberry ismini kullanacağını açıkladı.

'Tek marka, tek söz.' sloganıyla ortaya koyulan yeni pazarlama taktiği genel olarak beğeniyle karşılandı.

Piyasada uzun sayılabilecek bir süredir bulunan Blackberry bu isim değişikliğiyle daha kaliteli ve saygın bir isim haline gelebilir. Bu taktik iyi gibi görünüyor,acaba gerçektende şirketin işine yarayacak mı?

Portal haberi:RIM’den şaşırtıcı isim değişikliği

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Astrosman

Astrosman

Üye
Flash player var mi bunda

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hic bir mobil cihazda artik flash player yok.Adobe firmasi mobil sektorden cekildi. Flash versiyonu varsada eski surumdur...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hic bir mobil cihazda artik flash player yok.Adobe firmasi mobil sektorden cekildi. Flash versiyonu varsada eski surumdur...
Ben tarayıcı destekliyor bilgisi aldım. Ancak cihazı elime alıp incelemedim, kesin diyemem, haklı olabilirsiniz :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye

geliştiriciler port ediyorlar. blackberry10 ile geliştiricilerin dikkatini oldukça çeken bir adıma imza attı firma, 10000$ gibi bir para vermekteymiş. qt/qml tabanlı bir sistem olduğundan kesin portlanır.

Samet.25

bb alacaksan 1.iş adamı olacan 2.en kötü 9000 modellerinin altına düşmicen 3. oyun oynamam sosyal aglar net fılan onemlıyse alacan

esokmen

esokmen

Üye
Kaliteli gibi. Ama bana gore degil. Haber icin tesekkurler

omr bşr

Üye
şerefsizim aklıa geldiydi :D

codblackops2

codblackops2

Üye
blackberry nin kullandığı sistem açık kaynak kodlu mu acaba :hmmm bu arada rimden mantıklı bir hareket olmuş ve haber için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt