Rijkaard uyarı yağdırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Rijkaard uyarı yağdırdı
Turkcell Süper Lig'de 6'da 6 yapan Galatasaray'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları tamamlanırken teknik direktör Rijkaard'ın futbolcularıyla yaptığı toplantıda orta saha ve savunma oyuncularına uyarılar yağdırdığı öğrenildi.


Hollandalı teknik adamın ''Eskişehirspor ligin iyi takımlarından. Şu anda 3. sırada bulunmaları da

bunun görtergesi. Özellikle hücum hattında çok etkili, hızlı atağa çıkabilen oyuncuları var. İzlediğim maçlarında kalabalık bir hücum hattıyla oynadıklarını gördüm. Çok pozisyon buluyorlar bu yüzden özellikle orta saha ve savunmaya bu maçta çok iş düşecek. Herkes ileri ve geri bir dinamo gibi çalışmalı. Hep birlikte hücuma çıkacağımız gibi rakip atağa kalktığında herkesin savunmada birbirine yardımcı olması gerek'' dediği belirtildi.


Orta sahada görev alacak oyuncularından da üst düzey mücadele beklediğini söyleyen Rijkaard'ın ''En büyük iş orta saha ve savunmada olacak. Eskişehirspor diri bir takım maç boyunca hapiniz onlardan daha diri olmalısınız ki pozisyon vermeyelim , orta sahada topu tutabilelim. Bu maçta en önemli etken mücadele olacak'' ifadelerini kullandığı belirtildi.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Emre Aşık ve Sabri'nin düzeldiği belirtilirken her ikisinin de ilk 11'deki yerini alacağı orta sahadaysa Mehmet Topal'ın yerine Ayhan'ın görev yapacağı öğrenildi.
 

Silinen Üye 299735

Üye
Teşekkürler...İnşallah galibiyetle ayrılırız maçtan...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt