rica etsem yardımcı olp baakar msnz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selinnnn

Üye
    Konu Sahibi
rica etsem yardımcı olp baakar msnz ?
arkdşlar mrb . ben blackberry bold kullanıyorum . bugun bıs ayarlarımı yaptırdımm .3 aylık hakkım bıtıı cunkuuu sımdı ınternet harıc wındows messengera vee blackberry messengera faturamdan odıcek mıyım 4 gb lık yaptrdm mega pakettt aldm

amedian

amedian

Üye
Selin selam, eer profilindeki operator bilgin guncelse şunu soyleyebilirim bende trcell ve bis + bbold kullanıyorum sadece paketimiz farklı sanırım; normalde bis kullandıgın takdirde wap veya www uzantılar için ayrı ucret veya boldun kendi int gerektiren uygulamaları için baglantı ücreti tahakkuk ettirilmeyecegini bende trcell i arayıp teyit aldım :)
yani senin içinde sorun olmaması lazım :oke:

selinnnn

Üye
    Konu Sahibi
oncelkle teskkr ederm cvpladgınız ııcınn ...faturam nasıl kesılcek pekıı messengerlardan ucret alıncak mı onu soylemeye calsyorm ınternetten cok onlarla konsyrm cunkuu

amedian

amedian

Üye
telefonundaki instant messenger klasoru altında windows yahoo ggl talk ve bberry mesg. için baglantı ucreti ekstradan yansıtılmıyor.
yukarıdaki cevabımda demiştim int gerektiren uygulamalar için diye zaten :nono: :)
umarım faydalı olmuştur, birde trcell i arayıp net bir şekilde cvp alırsan eger olurda yanlışlıkla fazladan ucret gonderirlerse o ses kaydının dinlenilmesini ona gore faturanın duzeltilmesini talep edebilirsin, benim soyledigim bilgi yanlıstır diye demiyorum, bir keresinde trcell bana 63TL ekstra cıkardı gorusmenin dinlenmesini talep ettim duzelttiler daha sonra :)

ortiserhan

Üye
ben de aynı şekilde senın kullandığın şekilde kullanıyorum selin...bold+4GB mega paketi we hiçbir şekilde messenger weya blackberry messengerdan ekstra üzret alınmıyor...hatta internet gerektiren hiçbir programdan da alınmıyor...;)
birde anladıım kadarıyla interneti kullanıyosun genelde telde....senin kullandığın programlar war mı internet için??ben de bazen sıkıntı yaşıyorumda siteleri açarken!!!!

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
tesekurler:hmmm:sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt