Haber RGB Led Arka Kapaklı Alcatel A5 Led İncelemesi

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
RGB Led Arka Kapaklı Alcatel A5 Led İncelemesi
RGB led aydınlatmaya sahip arka kapağı bulunan Alcatel A5 Led modelinin incelemesi yayınlandı.

İnceleme yazısı ve detaylar için => Alcatel A5 Led İncelemesi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: PALA., DeV/AsA, Bab-ı Umut ve 2 diğerleri

MAERKEK

Admin
@Buğra abi bir konuda sony nin tasarımda kenar boşluklarına ışıklar eklese çok güzel olur gibi bir fikir demiştim . Adamlar harbiden yapmış arka kapağa da olsa renkli ışık işini yapmışlar . Çok hoş olmuş . Inceleme için teşekkürler .

Tepkiler: Buğra
4:20 Deki Kağıtları Videoya Yazsan Olmaz Mı? Yani Hoş Durmuyor Düzenleme Programlarıyla Gerekirse Videoda Bir Noktada uzun Süre Konuşursan Orayada Sesi Devam ettirip Videyu Kesersin O Araya Eklersin özellikleri.Hiç Uğraşmayıp Video Açıklamasınada Ekleyebilirsin.

Tepkiler: MAERKEK ve Buğra

DeV/AsA

Üye
Bu arka kapak LED donanımı bence tutar, geliştirilmesi durumunda çok eğlenceli sonuçlar çıkacaktır.
En kötü ihtimalle gece saati olur.

Tepkiler: MAERKEK ve Buğra
Video incelemesi için teşekkürler.

Hasand.

Üye
İnceleme için teşekkürler ama arka kapağın LED'li olması gereksiz olmuş çünkü şarj düşmanı bir özellik onun yerine daha performanslı ve uzun pil ömürüne sahip cihazlar yapsalar daha iyi olur ...

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Not kağıtları varken bu şekilde kullanmak geldi aklıma maxicep not kağıtları onlar

Tepkiler: DarkredBlue61

MAERKEK

Admin
@Hasand. Abi şurayı kaçırdın herhalde arka kapağı iki tane olarak geliyor . Biri düz diğeri led . İstersen led olanı tak şarj sömür . İstersen düz anam babam kapağı tak normal bir şarj harcamasında kullan . Tabiki şarj olayının daha uzun gitmesini isterim . Hatta bi ara tuşlu telefona Lg g3 bataryası nasıl takarım diye düşündüm voltajları uyuyordu .

Tepkiler: DeV/AsA ve Buğra
Not kağıtları varken bu şekilde kullanmak geldi aklıma maxicep not kağıtları onlar
Evet Reklamı Fark Ettim :P Ama Ne Bileyim Hoş Olmamiş Bence.Yani Tercih Ama Videoda Yazması Daha İyi Diye Düşünüyorum.

+ Bu Telefon İnceleme İçin Mi Geldi Sana Yoksa Şahsına Kullanmak İçin Mi Aldın?

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Evet Reklamı Fark Ettim :P Ama Ne Bileyim Hoş Olmamiş Bence.Yani Tercih Ama Videoda Yazması Daha İyi Diye Düşünüyorum.

+ Bu Telefon İnceleme İçin Mi Geldi Sana Yoksa Şahsına Kullanmak İçin Mi Aldın?
İnceleme için geldi.
OnePlus 5 ve Nubia Z17 Mini benim. Onun haricinde A3 ve A5 inceleme için geldi. Yakında belki A7 modeli de gelebilir inceleme için

Tepkiler: DarkredBlue61

Hasand.

Üye
General mobile 4g de Nokia 1110 bataryası ile çalıştıran var
İnceleme için geldi.
OnePlus 5 ve Nubia Z17 Mini benim. Onun haricinde A3 ve A5 inceleme için geldi. Yakında belki A7 modeli de gelebilir inceleme için
İnceleme için gelen telefonlar sizden para alıyorlar mı yoksa inceleme bitince sizden geri mi alıyorlar

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
General mobile 4g de Nokia 1110 bataryası ile çalıştıran var

İnceleme için gelen telefonlar sizden para alıyorlar mı yoksa inceleme bitince sizden geri mi alıyorlar
Bizden para alamazlar zaten. İnceleme yaptıktan sonra geri gönderiyoruz cihazları firmaya.

Tepkiler: PALA.