Haber RGB Led Arka Kapaklı Alcatel A5 Led İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
RGB Led Arka Kapaklı Alcatel A5 Led İncelemesi
RGB led aydınlatmaya sahip arka kapağı bulunan Alcatel A5 Led modelinin incelemesi yayınlandı.

İnceleme yazısı ve detaylar için => Alcatel A5 Led İncelemesi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: PALA., DeV/AsA, Bab-ı Umut ve 2 diğerleri

MAERKEK

MAERKEK

Admin
@Buğra abi bir konuda sony nin tasarımda kenar boşluklarına ışıklar eklese çok güzel olur gibi bir fikir demiştim . Adamlar harbiden yapmış arka kapağa da olsa renkli ışık işini yapmışlar . Çok hoş olmuş . Inceleme için teşekkürler .

• Beğen
Tepkiler: Buğra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
4:20 Deki Kağıtları Videoya Yazsan Olmaz Mı? Yani Hoş Durmuyor Düzenleme Programlarıyla Gerekirse Videoda Bir Noktada uzun Süre Konuşursan Orayada Sesi Devam ettirip Videyu Kesersin O Araya Eklersin özellikleri.Hiç Uğraşmayıp Video Açıklamasınada Ekleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Buğra
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Bu arka kapak LED donanımı bence tutar, geliştirilmesi durumunda çok eğlenceli sonuçlar çıkacaktır.
En kötü ihtimalle gece saati olur.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Buğra
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Video incelemesi için teşekkürler.

• Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye
İnceleme için teşekkürler ama arka kapağın LED'li olması gereksiz olmuş çünkü şarj düşmanı bir özellik onun yerine daha performanslı ve uzun pil ömürüne sahip cihazlar yapsalar daha iyi olur ...

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
4:20 Deki Kağıtları Videoya Yazsan Olmaz Mı? Yani Hoş Durmuyor Düzenleme Programlarıyla Gerekirse Videoda Bir Noktada uzun Süre Konuşursan Orayada Sesi Devam ettirip Videyu Kesersin O Araya Eklersin özellikleri.Hiç Uğraşmayıp Video Açıklamasınada Ekleyebilirsin.
Not kağıtları varken bu şekilde kullanmak geldi aklıma :) maxicep not kağıtları onlar

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
MAERKEK

MAERKEK

Admin
@Hasand. Abi şurayı kaçırdın herhalde arka kapağı iki tane olarak geliyor . Biri düz diğeri led . İstersen led olanı tak şarj sömür . İstersen düz anam babam kapağı tak normal bir şarj harcamasında kullan . Tabiki şarj olayının daha uzun gitmesini isterim . Hatta bi ara tuşlu telefona Lg g3 bataryası nasıl takarım diye düşündüm voltajları uyuyordu .

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve Buğra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Not kağıtları varken bu şekilde kullanmak geldi aklıma :) maxicep not kağıtları onlar
Evet Reklamı Fark Ettim :P Ama Ne Bileyim Hoş Olmamiş Bence.Yani Tercih Ama Videoda Yazması Daha İyi Diye Düşünüyorum.

+ Bu Telefon İnceleme İçin Mi Geldi Sana Yoksa Şahsına Kullanmak İçin Mi Aldın?

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Evet Reklamı Fark Ettim :P Ama Ne Bileyim Hoş Olmamiş Bence.Yani Tercih Ama Videoda Yazması Daha İyi Diye Düşünüyorum.

+ Bu Telefon İnceleme İçin Mi Geldi Sana Yoksa Şahsına Kullanmak İçin Mi Aldın?
İnceleme için geldi.
OnePlus 5 ve Nubia Z17 Mini benim. Onun haricinde A3 ve A5 inceleme için geldi. Yakında belki A7 modeli de gelebilir inceleme için

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İnceleme için geldi.
OnePlus 5 ve Nubia Z17 Mini benim. Onun haricinde A3 ve A5 inceleme için geldi. Yakında belki A7 modeli de gelebilir inceleme için
Anladım.Allah'tan Gidip Almadın :D

• Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye
@Hasand. Abi şurayı kaçırdın herhalde arka kapağı iki tane olarak geliyor . Biri düz diğeri led . İstersen led olanı tak şarj sömür . İstersen düz anam babam kapağı tak normal bir şarj harcamasında kullan . Tabiki şarj olayının daha uzun gitmesini isterim . Hatta bi ara tuşlu telefona Lg g3 bataryası nasıl takarım diye düşündüm voltajları uyuyordu .
General mobile 4g de Nokia 1110 bataryası ile çalıştıran var
İnceleme için geldi.
İnceleme için gelen telefonlar sizden para alıyorlar mı yoksa inceleme bitince sizden geri mi alıyorlar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
General mobile 4g de Nokia 1110 bataryası ile çalıştıran var

İnceleme için gelen telefonlar sizden para alıyorlar mı yoksa inceleme bitince sizden geri mi alıyorlar
Bizden para alamazlar zaten. İnceleme yaptıktan sonra geri gönderiyoruz cihazları firmaya.

• Beğen
Tepkiler: PALA.

Üst Alt